counter

Σασμός: Το spoiler που έδωσε ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η αναφορά στην προσωπική του ζωή

Σασμός: Το spoiler που έδωσε ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η αναφορά στην προσωπική του ζωή
Σασμός: Το spoiler που έδωσε ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η αναφορά στην προσωπική του ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στο θέμα που δημιουργήθηκε με την Κάτια Δανδουλάκη και την απεργία των ηθοποιών.

Δείτε επίσης! Κάτια Δανδουλάκη: “Αν οι ηθοποιοί μου ήθελαν να απεργήσουν θα μου το έλεγαν. Σας παρακαλώ να το κλείσουμε εδώ”

Ακόμη, ο Γιώργος Γεροντιδάκης έδωσε ένα spoiler για τις εξελίξεις στη δραματική σειρά του Alpha “Σασμός”.

Η δήλωση του Γιώργου Γεροντιδάκη για τον “Σασμό”

«Η σχέση του Λευτέρη και της Θοδώρας θα περάσει από σαράντα κύματα και γι΄ αυτό ευθύνεται η διπλή ταυτότητα του ήρωα. Ο Λευτέρης θα πάρει ευθύνες για κάποια πράγματα. Ο Λευτέρης δίνοντας κάτι στον Ευθύμη πυροδοτεί αρνητικές εξελίξεις που ούτε ο ίδιος πιστεύει ότι θα γίνουν. Σιγά σιγά θα βρει την δύναμη να αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό στον άνθρωπο που αγαπάει», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γεροντιδάκης για το ρόλο του “Λευτέρη” στη σειρά "Σασμός".

Γιώργος Γεροντιδάκης - Η απεργία των ηθοποιών και η προσωπική ζωή

«Η θέση μου είναι πολύ συγκεκριμένη και γι’ αυτόν τον λόγο συμμετείχαμε στην απεργία. Έγινε μία δημοκρατικότατη διαδικασία – αυτό πρέπει να το τονίσουμε – στην οποία ο καθένας ψήφισε τι ακριβώς ήθελε να κάνει. Εγώ απέργησα και στον Σασμό και στο θέατρο. Όμως, σεβόμενος τη δημοκρατική διαδικασία, ήμουν μειοψηφία και ακολούθησα τον θίασο στο να παίξουμε. Τη δεύτερη φορά, στην 24ωρη απεργία, ακολουθήθηκε η ίδια δημοκρατική διαδικασία, στην οποία ο θίασος ψήφισε αυτή τη φορά να απεργήσει… με την απόλυτη ελευθερία από την κυρία Δανδουλάκη ότι ή παίζουμε ή δεν παίζουμε», ανέφερε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Για την προσωπική του ζωή και την αγαπημένη του Άσπα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης δήλωσε: «Στην προσωπική μου ζωή όλα πάνε καλά. Είμαι πάρα πολύ υγιής και πάρα πολύ χαρούμενος. Με την Άσπα κυκλοφορώ στον δρόμο, δεν κρύβομαι απλά δε θέλω να τονίζω και να υπερτονίζω κάτι το οποίο είναι για τον κόσμο άνευ ουσίας. Για μένα είναι πολύ σημαντικό, για τους άλλους μπορεί να μην είναι».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR