counter

Σασμός: Η απάντηση της Βέρας Μακρομαρίδου για τον τρίτο κύκλο και η αναφορά στον ρόλο της

Σασμός: Η απάντηση της Βέρας Μακρομαρίδου για τον τρίτο κύκλο και η αναφορά στον ρόλο της
Σασμός: Η απάντηση της Βέρας Μακρομαρίδου για τον τρίτο κύκλο και η αναφορά στον ρόλο της

Στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε η Βέρα Μακρομαρίδου.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο της στη δραματική σειρά του Alpha, “Σασμός” και στα μηνύματα που έχει δεχτεί από τηλεθεατές.

Δείτε επίσης! Σασμός Spoiler: Νέα βεντέτα! Η Μαρίνα απειλεί τον Φαρμάκη

Σασμός – Όσα είπε η Βέρα Μακρομαρίδου

«Η Άσπα στον Σασμό περνάει τα ζόρια της, η ελπίδα της είναι στον Μύρωνα και στον έρωτα», είπε αρχικά η Βέρα Μακρομαρίδου και πρόσθεσε στη συνέχεια για τα μηνύματα που δέχεται ανά διαστήματα από διάφορες γυναίκες που έχουν βιώσει κακοποιητικές συμπεριφορές: «Για την κακοποιητική συμπεριφορά που δεχόταν η Άσπα μού έστελναν "κι εμένα μου έχει συμβεί, είναι μεμονωμένο περιστατικό, μια φορά το έκανε, κι εσύ δεν είσαι αγία, γύρνα στον άνδρα σου, δεν ήταν και τίποτα". Από δύο γυναίκες ήταν αυτά τα σχόλια. Και το απογοητευτικό ήταν ότι μου είπαν "κι εμένα ο σύζυγός μου με έχει δείρει μια φορά, δεν έγινε και κάτι"».

«Γνωρίζω ότι είναι σε συζητήσεις οι πρωταγωνιστές. Δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα, το συζητάμε. Υπάρχουν και θετικές απόψεις και κάπως αρνητικές αλλά νομίζω ότι υπερυσχύει λίγο το θετικό μέχρι στιγμής», απάντησε η Βέρα Μακρομαρίδου για τον τρίτο κύκλο της σειράς “Σασμός”.

«Η μητέρα μου είχε καρκίνο και νοσούσε δύο χρόνια και ξεπέρασε τα προσδόκημα ζωής που της έδωσαν οι γιατροί. Ο πατέρας μου έφυγε από ανεύρυσμα. Ήταν απότομο γιατί ήμουν 20 χρονών», αποκάλυψε η ίδια για τον θάνατο των γονιών της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR