counter

Σάσα Σταμάτη: Κατέθεσε αγωγή στο Κέντρο Αποκατάστασης που νοσηλευόταν ο πατέρας της

Σάσα Σταμάτη: Κατέθεσε αγωγή στο Κέντρο Αποκατάστασης που νοσηλευόταν ο πατέρας της
Σάσα Σταμάτη: Κατέθεσε αγωγή στο Κέντρο Αποκατάστασης που νοσηλευόταν ο πατέρας της

Αγωγή κατά γιατρών και υπευθύνων στο κέντρο αποκατάστασης που νοσηλευόταν ο πατέρας καταθέτει η Σάσα Σταμάτη σύμφωνα με την εκπομπή “Live News”.  

 «Όταν τελικώς διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου ήταν πλέον πολύ αργά και σε σημείο που κινδύνευε άμεσα η ζωή του εκ της μόνιμης βαριάς σωματικής βλάβη που υπέστη εξ αποκλειστικής υπαιτιότητας της εναγομένης, καθώς έπαθε βαριά νεφρική ανεπάρκεια και πλέον έχρηζε συνεχών αιμοκαθάρσεων τρεις φορές την εβδομάδα. Αυτή η κατάσταση μας δημιούργησε αφόρητη στεναχώρια και θλίψη, βιώνοντας ένα καθημερινό μαρτύριο, τόσο προσωπικό όσο και ευρύτερα οικογενειακό, δεδομένου πως το προσωπικό του πρόβλημα είχε αναγκαστικά μεταβληθεί σε οικογενειακό πρόβλημα. Ενάντια στις αρχές της ιατρικής επιστήμης υπέστην ανεπανόρθωτη σωματική και ηθική βλάβη που έχει εξουθενώσει ψυχικά και σωματικά εμένα και την οικογένεια μου και εξακολουθεί να μου δημιουργεί ψυχικά και ψυχολογικά τραύματα», αναφέρει η αγωγή της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας.

Διαβάστε επίσης – Σάσα Σταμάτη: Ο προσωπικός "Γολγαθάς" της δημοσιογράφου! Τα νέα στοιχεία και οι εικόνες του πατέρα της από το νοσοκομείο

Τους ισχυρισμούς της Σάσας Σταμάτη επιβεβαιώνει και ο γιατρός που εξέτασε πρώτος τον πατέρα της στο νοσοκομείο, όταν η δημοσιογράφος τον πήρε άρον άρον από το κέντρο αποκατάστασης.

«Σπάνια βλέπουμε περιστατικά σε τέτοια κατάσταση. Πέσαμε επάνω με τους νοσηλευτές και με τους ειδικευόμενους για να τον σώσουμε. Ήταν πολύ στεναχωρημένη η κυρία Σταμάτη, μου έκανε εντύπωση η αγάπη για τον πατέρα της και το πώς έπεσε επάνω μας, να τον σώσουμε. Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο γιατρός και τόνισε πως το πρόβλημα στα νεφρά του ηλικιωμένου δεν υπήρχε πριν την είσοδο του στο κέντρο αποκατάστασης.

Ο δικηγόρος της Σάσας Σταμάτη ανέφερε μάλιστα στο “Live News” σε περίπτωση που της επιδικαστούν χρήματα, εκείνη θα διαθέσει ολόκληρο το ποσό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR