counter

Σαρμπέλ: Το πρόβλημα υγείας και η αποκάλυψη για τη σχέση με τη σύζυγό του

Σαρμπέλ: Το πρόβλημα υγείας και η αποκάλυψη για τη σχέση με τη σύζυγό του
Σαρμπέλ: Το πρόβλημα υγείας και η αποκάλυψη για τη σχέση με τη σύζυγό του

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου μίλησε ο Σαρμπέλ.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Eurovision, στη σύζυγό του και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στην περίοδο της καραντίνας.

Όσα είπε ο Σαρμπέλ

«Θα πήγαινα ξανά στη Eurovision αν ήμουν πολύ ευχαριστημένος από το τραγούδι. Θυμάμαι ότι ήταν πολύ δύσκολα γιατί οι άνθρωποι ασχολούνταν πολύ περισσότερο με τον διαγωνισμό. Γινόταν χαμός και υπήρχε πολλή πίεση. Εντάξει, καλά πήγα πιστεύω. Η έβδομη θέση χωρίς χορηγούς, μόνος μου, ήταν καλή», είπε ο Σαρμπέλ για την εμπειρία του στη Eurovision.

«Πριν έρθω στην Ελλάδα, είχα φύγει από το Λονδίνο εκεί όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Ήρθα εδώ και έζησα πολλά και όμορφα λόγια. Όπου κι αν βρίσκομαι πάντα σκέφτομαι την Ελλάδα. Πάντα η Ελλάδα είναι μέσα μου», ανέφερε ακόμη ο Σαρμπέλ.

Δείτε επίσης! Σαρμπέλ: Ο γάμος του στη Σαντορίνη, η καταγωγή της συζύγου του και το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Στη συνέχεια, ο Σαρμπέλ μίλησε και για τη σχέση με την σύζυγό του: «Είναι δύσκολη η σχέση από απόσταση. Ταξιδεύουμε και οι δυο πολύ με τις δουλειές μας. Είμαστε όμως μονίμως στα τηλέφωνα, είμαστε δεμένοι πολύ. Με στηρίζει και τη στηρίζω πολύ. Είμαι φουλ ερωτευμένος μαζί της. Τα λατρεύω τα παιδιά, τα αγαπάω. Μου αρέσει όμως και το άλλο στυλ ζωής, δε με φοβίζει το να μην κάνω παιδιά».

Τέλος, ο Σαρμπέλ μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την περίοδο της καραντίνας: «Μετά το πρόβλημα υγείας που βίωσα, σταμάτησα να παίρνω τα πράγματα τόσο σοβαρά. Αυτό μου έμαθε ότι η ζωή είναι τόσο σύντομη. Μπορείς να χάσεις τα πάντα μέσα σε ένα δευτερόλεπτο».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR