counter

Σαράντα πέντε ονόματα έχει το βιβλίο της Ράνιας Θρασκιά!

Σαράντα πέντε ονόματα έχει το βιβλίο της Ράνιας  Θρασκιά!
Σαράντα πέντε ονόματα έχει το βιβλίο της Ράνιας Θρασκιά!

ΡΑΝΙΑ ΘΡΑΣΚΙΑ

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Το πρώτο βιβλίο της Ράνιας Θρασκιά με τον τίτλο "Κοιτάω μπροστά" είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στις βιτρίνες των βιβλιοπωλείων. Στις 4 Φεβρουαρίου, η παρουσιάστρια θα έχει τη χαρά να το "καμαρώσει" στις προθήκες των καταστημάτων αλλά και επισήμως να γίνει μέλος της οικογένειας των ελλήνων συγγραφέων.

Το εξώφυλλο είναι λιτό, λευκό με μια μεγάλη κόκκινη καρδιά και γύρω της φιγουράρουν 45 ανδρικά και γυναικεία  ονόματα, δίνοντας έτσι το στίγμα της Ράνιας Θρασκιά πως το βιβλίο απευθύνεται και στα δύο φύλα.ΒΙΒΛΙΟ ΡΑΝΙΑΣ ΘΡΑΣΚΙΑ

Η παρουσιάστρια, καλεσμένη πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή των Λιάγκα- Σκορδά στο Mega, είχε αποκαλύψει πως έγραφε το βιβλίο την περίοδο που λόγω των παιδιών της, ήταν κλεισμένη μέσα στο σπίτι και ασχολούνταν μόνο με την φροντίδα τους.

Αναπολώντας, όπως είπε την εκπομπή της στο Alter « Κοιτάω μπροστά», εμπνεύστηκε από αυτήν και άρχισε να γράφει ιστορίες που θα μπορούσαν κάλλιστα να γίνουν εκπομπές, ενώ δεν απέκλεισε το γεγονός, ιστορίες που περιέχονται στο βιβλίο της να είναι και από προσωπικά της βιώματα.

Την ίδια περίοδο με την κυκλοφορία του βιβλίου της, η Ράνια Θρασκιά θα βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες για την πρεμιέρα της νέας της εκπομπή στην ΕΤ1, ένα οικογενειακό πρωινό που θα προβάλλεται καθημερινά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR