counter

Σάντρα Βουτσά: Το συγκινητικό μήνυμα για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βούτσα

Σάντρα Βουτσά: Το συγκινητικό μήνυμα για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βούτσα
Σάντρα Βουτσά: Το συγκινητικό μήνυμα για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βούτσα

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, Σάββατο (26/02) από την ημέρα που ο «αιώνιος έφηβος», Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή.

Η μεγάλη του κόρη, Σάντρα Βουτσά, με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, κάνοντας μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

«Πάντα εδώ...Δυο χρόνια χωρίς εσένα...Σαν μια ανάσα πέρασαν...Πόσες φορές,μέσα στην ημέρα,σκέφτομαι...”...πάλι δεν πήρα τον πατέρα μου τηλέφωνο κ θα μου γκρινιάζει...”κ μετά θυμάμαι ότι δεν εισαι εδώ...(γιατί αυτό προσπαθω...να μην θυμάμαι). Κ είναι τόσο δύσκολο που δεν εισαι εδώ...Είναι τόσο δύσκολο να περνάνε οι μέρες,χωρίς εσένα.....Σ’ αγαπαω Μπαμπά μου...» έγραψε η Σάντρα Βουτσά, δημοσιεύοντας παράλληλα τρεις φωτογραφίες με τον πατέρα της.

Κώστας Βουτσάς - Προσωπική ζωή

Ο Κώστας Βουτσάς υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού και χορεύτριας Έρρικας Μπρόγιερ, με την οποία απέκτησε μια κόρη, τη Σάντρα (1966). Ο Κώστας Βουτσάς απέκτησε άλλες δύο κόρες από τον δεύτερο γάμο του, με τη Θεανώ Παπασπύρου, τη Θεοδώρα (1977) και τη Νικολέτα (1979). Το 2015, ο Κώστας Βουτσάς έκανε σχέση με την επίσης ηθοποιό, Αλίκη Κατσαβού, με την οποία νυμφεύθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, το Φοίβο.

Θυμίζουμε πως στις 7 Φεβρουαρίου 2020 ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ με καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια και λοίμωξη του αναπνευστικού. Απεβίωσε τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου 2020, έπειτα από 19 ημέρες νοσηλείας και σε ηλικία 88 ετών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Voutsa (@sandravoutsa)

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR