counter

Δημήτρης Κόκοτας: Ξεσπά η Σάντρα Βουτσά - "Από μόνο του είναι εξοργιστικό και τραγελαφικό"

Δημήτρης Κόκοτας: Ξεσπά η Σάντρα Βουτσά  - "Από μόνο του είναι εξοργιστικό και τραγελαφικό"
Δημήτρης Κόκοτας: Ξεσπά η Σάντρα Βουτσά - "Από μόνο του είναι εξοργιστικό και τραγελαφικό"

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Σάντρα Βουτσά, η οποία είναι manager του Δημήτρη Κόκοτα και στενή του φίλη. Η ίδια μεταξύ άλλων ξέσπασε και τόνισε πως είναι αστεία όσα ακούγονται για την υγεία του τραγουδιστή.  

Διαβάστε επίσης! Δημήτρης Κόκοτας: Η αδελφή του διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του - "Πρέπει να σέβεστε"

«Ο κάθε ασθενής είναι μοναδικός και οι γιατροί βαδίζουν βάση αυτής της μοναδικότητας. Κανένας δεν είναι χαρούμενος όταν βιώνει μια τέτοια κατάσταση, υπάρχει η κούραση η ψυχολογική. Κάθε μέρα οι γιατροί, επιτρέπουν για περίπου μισή ώρα να μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ. Έχει μπει κάποιες φορές και η αδελφή του, σίγουρα κάθε μέρα μπαίνει η Κατερίνα, η σύζυγός του…», είπε αρχικά η Σάντρα Βουτσά στον αέρα της εκπομπής και συνέχισε για τα όσα ακούγονται για την κατάσταση της υγείας του:

«Είναι αστείο πλέον, μάλλον θα πω τραγελαφικό το ότι βγαίνουν διάφοροι και λένε διάφορα υπονοώντας ότι οι γιατροί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Αυτό από μόνο του είναι εξοργιστικό και τραγελαφικό. Είναι δυνατόν; Οι γιατροί θέλουν να ξεκάνουν τον ασθενή; Το καλύτερο θέλουν. Ξαφνικά έχουν βρεθεί να έχουν έναν συγγενή μέσα στο Γεννηματά, έναν μπατζανάκη, έναν ανιψιό, μία ξαδέρφη και μαθαίνουν αυτά που δεν μαθαίνει η οικογένεια και εμείς και έχουν όλοι άποψη».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR