counter

Σάντρα Βουτσά: Η σχέση με τον πατέρα της Κώστα Βουτσά και η συγκινητική εξομολόγηση για την Έρρικα Μπρόγιερ

Σάντρα Βουτσά: Η σχέση με τον πατέρα της Κώστα Βουτσά και η συγκινητική εξομολόγηση για την Έρρικα Μπρόγιερ
Σάντρα Βουτσά: Η σχέση με τον πατέρα της Κώστα Βουτσά και η συγκινητική εξομολόγηση για την Έρρικα Μπρόγιερ

Στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε καλεσμένη η Σάντρα Βουτσά το απόγευμα της Παρασκευής, μαζί με την Χίλντα Ηλιοπούλου και τον Δημήτρη Κόκκοτα.

Οι τρεις τους μίλησαν για τους πασίγνωστους μπαμπάδες τους.

Μεταξύ άλλων, η Σάντρα Βουτσά αναφέρθηκε στη σχέση με τον αείμνηστο πατέρα της, Κώστα Βουτσά, αλλά και την ασθένεια της μητέρας της Έρρικα Μπρόγιερ, που την οδήγησε και στον θάνατο.

Η Σάντρα Βουτσά για την Έρρικα Μπρόγιερ

«Για μένα ήταν πολύ δύσκολη η διαχείριση στην απώλεια και για τους δύο. Πολύ, τρομερά πολύ. Η μητέρα μου πέθανε στις αρχές Ιανουαρίου, ήταν ακόμα πιο γρήγορα από του Δημήτρη και ο πατέρας μου στις 26 Φεβρουαρίου του 2020. Πολύ γρήγορα, πολύ δύσκολο.

Ήταν δύσκολο. Και με την μάνα μου ήταν ακόμα πιο σοκαριστικό γιατί ο πατέρας μου είχε και τα θέματα του και λόγω της ηλικίας. Είχε και άσθμα πολλά χρόνια οπότε πάντα είχε ψιλοπρόβλημα με κάτι. Η μάνα μου όμως δεν ήταν… Έδειξα στην Χίλντα (σ.σ. Ηλιοπούλου) πριν μια φωτογραφία που είχατε βάλει στο βίντεο, που μας έβγαλε η Ολυμπία Κρασαγάκη για το Hello τον Νοέμβριου του ’19, που δεν είχε καμία σχέση και πέθανε σε λιγότερο από δύο μήνες.

Δεν φαινόταν, δηλαδή δεν το είχαμε καταλάβει, ότι έχει τόσο καρκίνο. Κανένας, τίποτα, τίποτα, καμία σχέση. Δεν είχε κανένα σύμπτωμα», είπε η Σάντρα Βουτσά.

Δείτε επίσης! Η Σάντρα Βουτσά για την φωτιά στη Σαρωνίδα: "Είναι άγριο να μαζεύεις βαλίτσες και να μην ξέρεις, αν θα γυρίσεις"

Η Σάντρα Βουτσά για τη σχέση με τον πατέρα της, Κώστα Βουτσά

Για τις σχέσεις με τον πατέρα της Κώστα Βουτσά, η Σάντρα Βουτσά είπε: «Όταν θύμωνε τρέμαμε όλοι. Ήταν πολύ δουλευταράς, πολύ τελειομανής στη δουλειά, επαγγελματίας. Στην πρόβα πήγαινε πρώτος απ’όλους και έφευγε τελευταίος, πάντα διαβασμένος και γενικότερα έτσι ήταν σαν άνθρωπος. Ήταν πολύ αυστηρός πατέρας. Και επειδή εγώ δεν τα… σήκωνα, επειδή μοιάζαμε πολύ σαν χαρακτήρες και δεν σήκωνα πολλά πολλά, τσακωνόμασταν συνέχεια, πολύ τσακωμό όμως. Μια φορά τον είχα πάει σε ένα γύρισμα και τσακωνόμασταν στο δρόμο. Μας άκουσε όλη η Κηφισίας, γινόταν σφαγή, αλλά μετά όμως τα βρίσκαμε».

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR