counter

Σάνεν Ντόχερτι: Ο καρκίνος εξαπλώθηκε στα οστά της! "Δεν θέλω να πεθάνω"

Σάνεν Ντόχερτι: Ο καρκίνος εξαπλώθηκε στα οστά της! "Δεν θέλω να πεθάνω"
Σάνεν Ντόχερτι: Ο καρκίνος εξαπλώθηκε στα οστά της! "Δεν θέλω να πεθάνω"

Η Σάνεν Ντόχερτι περνάει πολύ δύσκολες ώρες καθώς αποκάλυψε στο PEOPLE ότι ο καρκίνος της έχει εξαπλωθεί στα οστά της.«Δεν θέλω να πεθάνω», δήλωσε η ηθοποιός που αγαπήσαμε από το Beverly Hills, 90210.  «Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν τελείωσα με την αγάπη. Δεν τελείωσα με το να δημιουργώ. Δεν τελείωσα με την ελπίδα να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο. Απλά δεν έχω - δεν έχω τελειώσει», αναφέρει.

Η ηθοποιός συνεχίζει να λαμβάνει θεραπεία ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. Έκανε μαστεκτομή και υποβλήθηκε επίσης σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Τον Ιούνιο του 2023, η ίδια αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της.

Διαβάστε επίσης: Σάνεν Ντόχερτι: Ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο! Η στιγμή που "λυγίζει" στην ακτινοθεραπεία

 

Της είχε αφαιρεθεί ένας όγκος στον εγκέφαλο μήνες νωρίτερα.  «Είναι τρελό για μένα [ότι] δεν έχουμε ακόμη θεραπεία. Η μεγαλύτερη ανάμνησή μου δεν έχει έρθει ακόμα. Προσεύχομαι. Ξυπνάω και πέφτω για ύπνο ευχαριστώντας τον Θεό, προσεύχομαι για τα πράγματα που έχουν σημασία για μένα χωρίς να ζητάω πολλά. Αυτό με συνδέει με μια ανώτερη δύναμη και την πνευματικότητα. Η πίστη μου είναι το μάντρα μου», αναφέρει. Το επόμενο εγχείρημα της Ντόχερτι είναι το podcast «Let's Be Clear with Shannen Doherty», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Δεκεμβρίου στην εφαρμογή iHeartRadio και παντού όπου ακούγονται podcasts.

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR