counter

Σάλος με φωτογραφίες του νεκρού Κόμπι Μπράιαντ: Σοκαρισμένη η σύζυγός του

Σάλος με φωτογραφίες του νεκρού Κόμπι Μπράιαντ: Σοκαρισμένη η σύζυγός του
Σάλος με φωτογραφίες του νεκρού Κόμπι Μπράιαντ: Σοκαρισμένη η σύζυγός του

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στις ΗΠΑ, μετά την αποκάλυψη των Los Angeles Times, ότι φωτογραφίες του Κόμπι Μπράιαντ της 13χρονης κόρης του και των επτά ακόμη θυμάτων από το δυστύχημα με το ελικόπτερο, κυκλοφορούσαν μεταξύ αστυνομικών της περιοχής, οι οποίοι μάλιστα δε δίσταζαν να τις δείχνουν δεξιά κι αριστερά.

Πρόκειται για φωτογραφίες που τράβηξαν τα σωστικά συνεργεία και απεικονίζουν τις σορούς των νεκρών, αμέσως μετά την πτώση του ελικοπτέρου.

Παρά το γεγονός ότι αποφεύχθηκε στο παρά πέντε η δημοσιοποίησή τους, η Βανέσα Μπράιαντ αισθάνεται άβολα, γνωρίζοντας πως κάποια επιτήδειοι έχουν στην κατοχή τους αυτές τις φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα ο Γκάρι Ρομπ, δικηγόρος της συζύγου του Κόμπι Μπράιαντ ανέφερε: «Είχε μεγάλη σημασία για την Βανέσα να θωρακίσει τα θύματα και τις οικογένειές τους. Ο Σερίφης σίγουρα προσπάθησε αρκετά, αλλά τελικά το αποτέλεσμα μετράει. Θα κινηθούμε νομικά και θα βρούμε πως διέρρευσαν οι φωτογραφίες».

Οχτώ αξιωματούχοι φαίνεται ότι βρίσκονται μπλεγμένοι στο σκάνδαλο, που έγινε γνωστό όταν ένας μπάρμαν είδε έναν από αυτούς να δείχνει τις επίμαχες φωτογραφίες στον κόσμο μέσα στο μπαρ.

Οι αρχές ξεκίνησαν αμέσως έρευνα και ενημέρωσαν ότι όλες οι φωτογραφίες έχουν διαγραφεί. Όπως αναφέρουν ωστόσο τα αμερικανικά MME, το γεγονός ότι οι αστυνομικοί είχαν στην κατοχή τους αυτές τις φωτογραφίες δεν θεωρείται παράνομο, αλλά απλώς καταδικαστέο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR