counter

Σάκης Τανιμανίδης: Η επιθυμία για τρίτο παιδί - "Αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε"

Σάκης Τανιμανίδης: Η επιθυμία για τρίτο παιδί - "Αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε"
Σάκης Τανιμανίδης: Η επιθυμία για τρίτο παιδί - "Αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε"

Με αφορμή την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του "Dragons Den" στον ΑΝΤ1, o Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε συνέντευξη στη RealLife και μίλησε στην Κορύνα Μαντάγαρη για το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα project, καθώς και στην οικογενειακή ζωή στο πλάι της Χριστίνας Μπόμπα και των δίδυμων κοριτσιών τους.

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος από αυτό που είχα δει πριν ξεκινήσει το Dragons Den στην Ελλάδα. Είδα το κοινό να το αγκαλιάζει και να περνάει καλά. Και αυτό βγήκε στην τηλεθέαση αλλά και στο virality που απέκτησε. Είμαι κατενθουσιασμένος για τη δεύτερη σεζόν. Στα γυρίσματα πραγματικά δεν πίστευα σαν παραγωγός – σε αυτό το σόου έχω δύο καπέλα και του παρουσιαστή και του παραγωγού – πόσο έντονες καταστάσεις και δυνατό περιεχόμενο έχουμε σε αυτόν τον κύκλο. Έχουμε προϊόντα και founders εταιρειών που προάγουν την ενσυναίσθηση για την προστασία του περιβάλλοντος και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε επίσης: Dragοns' Den: Πρεμιέρα με πρωτιά στην τηλεθέαση για τη δεύτερη σεζόν

Το "Dragons Den" έχει «πιάσει» ένα κοινό που έχει φύγει από την ελεύθερη τηλεόραση. Λόγω της διαφορετικότητας του σόου ανοίγουν την τηλεόραση να το δουν κι αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Μου λένε στον δρόμο: Σάκη, δεν βλέπω τηλεόραση αλλά το Dragons Den το βλέπω", είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σε ερώτηση για την οικογενειακή ζωή και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, ο Σάκης Τανιμανίδης εξομολογήθηκε: "Περνάω πολύ χρόνο με τις κόρες μου και είναι πάρα πολύ ωραία. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες, δεν θα με πείραζε να είναι και κόρη. Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ. Βέβαια, η Χριστίνα λέει: αν είχες κάνει δίδυμα κι εσύ, θα σου έλεγα".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR