counter

Σάκης Τανιμανίδης για Χριστίνα Μπόμπα: "Επειδή κάνει διάλειμμα από τα social media…"

Σάκης Τανιμανίδης για Χριστίνα Μπόμπα: "Επειδή κάνει διάλειμμα από τα social media…"
Σάκης Τανιμανίδης για Χριστίνα Μπόμπα: "Επειδή κάνει διάλειμμα από τα social media…"

Το μεσημέρι της Δευτέρας (07/08) η Χριστίνα Μπόμπα αιφνιδίασε τους διαδικτυακούς της ακολούθους όταν με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε πως αποφάσισε να απέχει το επόμενο διάστημα από τα social media.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

«Social Media Break! Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ. Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις. Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου. Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Διαβάστε επίσης: Xριστίνα Mπόμπα: "Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα sοcial media" - H απρόσμενη ανακοίνωση

Το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη

Από την άλλη, ο Σάκης Τανιμανίδης παραμένει ενεργός στο Instagram και το πρωί της Παρασκευής δημοσίευσε στα instastories ένα βίντεο με τη σύζυγό του και τις δίδυμες κόρες τους στην παιδική χαρά.

«Επειδή κάνει αυτή διάλειμμα από τα social media, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να την ανεβάζω κι εγώ», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης, σχολιάζοντας έτσι με χιούμορ την αποχή της Χριστίνας Μπόμπα από το Instagram.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram - sakiswp

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR