counter

Σάκης Κατσούλης & Στάθης Σχίζας: Η κοινή εμφάνιση μετά την κόντρα τους στον τελικό του Survivor

Σάκης Κατσούλης & Στάθης Σχίζας: Η κοινή εμφάνιση μετά την κόντρα τους στον τελικό του Survivor
Σάκης Κατσούλης & Στάθης Σχίζας: Η κοινή εμφάνιση μετά την κόντρα τους στον τελικό του Survivor

Μια διαφωνία ανάμεσα στον Στάθη Σχίζα και στον Σάκη Κατσούλη είχαμε στον τελικό του Survivor all Star. Όλα ξεκίνησαν όταν ο περσινός νικητής του Survivor έκανε λόγο για ανθρωποφαγία στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Σάκης Κατσούλης διαφώνησε με την έκφραση αυτή και είπε: «Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται, οι λέξεις έχουν μεγάλη βαρύτητα. Δεν θέλω καν να ξεστομίζω τη λέξη “ανθρωποφαγία”. Καθένας εκλαμβάνει τα γεγονότα όπως εκείνος τα αισθάνεται. Εγώ δεν εξέλαβα κάτι τέτοιο από τους συμπαίκτες μου, ίσως έπαιζα το παιχνίδι διαφορετικά. Ίσως εγώ στηρίχτηκα στα δικά μου χέρια και πόδια και όχι στην στρατηγική του παιχνιδιού. Έχω άλλα θέλω, άλλα πιστεύω! Βρισκόμαστε σε μια γιορτή, είμαστε και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι που είμαστε εδώ. Δεν συμφωνώ με τον όρο ανθρωποφαγία. Εμένα δεν με τιμάει να πω για κάποιον ότι τον άφησα πίσω, γιατί με κάποιον τρόπο του ταίριαζε το παιχνίδι. Περάσαμε και αντέξαμε όλοι τα ίδια, σέβομαι όμως την άποψη του καθενός. Δεν το μετάνιωσα ποτέ κι αν ξαναμπώ θα μπω για το αγωνιστικό κομμάτι και όχι για τη στρατηγική».

Δείτε επίσης - Survivor All Star Τελικός: Η ανάρτηση "καρφί" του Σχίζα μετά τη διαφωνία με τον Κατσούλη

Σάκης Κατσούλης & Στάθης Σχίζας - Η κοινή εμφάνιση μετά τη διαφωνία του στον τελικό του Survivor all Star

Λίγο καιρό μετά τον τελικό του Survivor all Star και την έντονη διαφωνία τους ο Σάκης Κατσούλης και ο Στάθης Σχίζας συναντήθηκαν. Οι δυο τους διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με άλλους τους συμπαίκτες από το Survivor all Star και φαίνεται πως έβαλαν τέλος στην κόντρα τους.

Οι δυο τους, μάλιστα, απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του FTHIS.GR να συνομιλούν και να πόζαρουν μαζί αγκαλιασμένοι.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδινή έξοδο του Στάθη Σχίζα και του Σάκη Κατσούλη:

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR