counter

Survivor All Star Τελικός: Η ανάρτηση "καρφί" του Σχίζα μετά τη διαφωνία με τον Κατσούλη

Survivor All Star Τελικός: Η ανάρτηση "καρφί" του Σχίζα μετά τη διαφωνία με τον Κατσούλη
Survivor All Star Τελικός: Η ανάρτηση "καρφί" του Σχίζα μετά τη διαφωνία με τον Κατσούλη

Μια διαφωνία υπήρξε στον τελικό του “Survivor All Star” το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Στάθη Σχίζα, ο οποίος βρέθηκε στο Άλσος Βεικου και αναφέρθηκε στην οικειοθελή αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, μια ατάκα του προκάλεσε στη συνέχεια μεγάλη συζήτηση, καθώς ο Σάκης Κατσούλης δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

Δείτε επίσης! Survivor All Star Τελικός: Η σπόντα του Σάκη Κατσούλη! "Δεν θα μπορούσα να δαγκώσω το χέρι που με τάισε"

Survivor All Star Τελικός – Όσα είπε ο Στάθης Σχίζας

«Ο Νίκος ήταν ο μοναδικός παίκτης που ήξερε ότι θα αποχωρήσω, προσπάθησε να με πείσει να παραμείνω. Του είπα να συνεχίσει εκείνος για εμάς και το απέδειξε, γιατί σήμερα βρίσκεται εδώ, με τη βοήθεια του κόσμου πάνω από όλα και πόσο αληθινός άνθρωπος είναι και καθαρός χαρακτήρας», ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σχίζας και πρόσθεσε: «Για μένα η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η αποχώρησή μου, δεν ταίριαζα πια εκεί μέσα. Το παιχνίδι είχε γίνει ανθρωποφάγο και απάνθρωπο. Ήταν πολύ έξω από τη δική μου φιλοσοφία, έξω από τα νερά μου. Μπορούν να το παραδεχτούν όλοι. Εγώ δεν ταίριαζα εκεί μέσα. Οπότε άφησα τον Νίκο να προχωρήσει, του βγάζω το καπέλο που τα κατάφερε».

Survivor All Star Τελικός – Η απάντηση του Σάκη Κατσούλη στα όσα είπε ο Στάθης Σχίζας

«Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται, οι λέξεις έχουν μεγάλη βαρύτητα. Δεν θέλω καν να ξεστομίζω τη λέξη “ανθρωποφαγία”. Καθένας εκλαμβάνει τα γεγονότα όπως εκείνος τα αισθάνεται. Εγώ δεν εξέλαβα κάτι τέτοιο από τους συμπαίκτες μου, ίσως έπαιζα το παιχνίδι διαφορετικά. Ίσως εγώ στηρίχτηκα στα δικά μου χέρια και πόδια και όχι στην στρατηγική του παιχνιδιού. Έχω άλλα θέλω, άλλα πιστεύω! Βρισκόμαστε σε μια γιορτή, είμαστε και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι που είμαστε εδώ.

Δεν συμφωνώ με τον όρο ανθρωποφαγία. Εμένα δεν με τιμάει να πω για κάποιον ότι τον άφησα πίσω, γιατί με κάποιον τρόπο του ταίριαζε το παιχνίδι. Περάσαμε και αντέξαμε όλοι τα ίδια, σέβομαι όμως την άποψη του καθενός. Δεν το μετάνιωσα ποτέ κι αν ξαναμπώ θα μπω για το αγωνιστικό κομμάτι και όχι για τη στρατηγική», είπε ο Σάκης Κατσούλης στη συνέχεια σχολιάζοντας όσα είπε ο πρώην συμπαίκτης του στο "Survivor All Star"

Η ανάρτηση του Στάθη Σχίζα για τον Σάκη Κατσούλη

Λίγο αργότερα, ο Στάθης Σχίζας θέλησε να δώσει μια οδηγία στον Σάκη Κατσούλη μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ρίχνοντας παράλληλα το “καρφί” του.

«Σάκη επειδή έχει πολύ φασαρία και δεν άκουσα τι μου απάντησες…Μόλις βγεις με το καλό και δεις τις συνεντεύξεις όλων των παικτών που αποχώρησαν θα καταλάβεις τι εννοούσα. Επειδή δεν σου άρεσε η λέξη ανθρωποφαγία, την έχουν χρησιμοποιήσει πολλοί από τους παίκτες. Σε δικαιολογώ γιατί ακόμα ζεις στον μικρόκοσμο του παιχνιδιού. Πάντα σου άρεσε να μιλάς εκ του ασφαλούς και ποτέ μπροστά στα γεγονότα», έγραψε ο Στάθης Σχίζας.

Δείτε ακόμη! Survivor All Star: Οι απουσίες από τον μεγάλο τελικό! Απόντες αρκετοί πρώην παίκτες

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR