counter

Σάκης Κατσούλης: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του λίγες ώρες μετά τελικό του "Survivor All Star"

Ο μεγάλος τελικός του “Survivor All Star” πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουλίου.

Μετά από έξι μήνες τηλεοπτικής παρουσίας, το ριάλιτι επιβίωσης έριξε αυλαία ζωντανά από το ανοιχτό θέατρο Γαλατσίου και μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Μεγάλος νικητής του “Survivor All Star” αναδείχτηκε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος εκτός από το τρόπαιο, πήρε και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Να θυμίσουμε, πως ο επιχειρηματίας είχε κερδίσει το “Survivor” και το 2021.

Δείτε επίσης! Survivοr All Star: Αυτό είναι το αστρονομικό χρηματικό ποσό που κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης

Οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη μετά τη νίκη του “Survivor All Star”

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την νίκη του στον τελικό του “Survivor All Star”, o Σάκης Κατσούλης ανέφερε στην κάμερα του “Καλοκαίρι Yes”: «Πραγματικά μου έχουν τελειώσει τα λόγια… Είμαι πανευτυχής, νιώθω γεμάτος από την αγάπη του κόσμο. Μόνο εκείνος είναι ο τελικός κριτής, εγώ ό,τι μπορούσα να κάνω στους στίβους μάχης το έκανα. Από εκεί και πέρα αν ο κόσμος δεν σε αγαπήσει, δεν σε στηρίξει, δεν μπορείς να αποκτήσεις αυτό το έπαθλο, πόσο μάλλον για δεύτερη φορά. Για μένα δείχνει πως ο κόσμος αυτό που είδε την πρώτη φορά τον είδε και τη δεύτερη φορά. Είδε ότι δεν αλλοιώθηκα σαν χαρακτήρας κι έμεινα πιστός στις αρχές και στις αξίες μου και τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Σάκη Κατσούλη μετά τον τελικό του “Survivor All Star”

Λίγες ώρες μετά τον τελικό του “Survivor All Star” και συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης 12 Ιουλίου οι δύο φιναλίστ βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Οι Δεκατιανοί”.

Ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο πλατό με νέα εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο νικητής του “Survivor All Star” εμφανίστηκε κουρεμένος και ξυρισμένος.

Μάλιστα, όταν οι παρουσιαστές τον ρώτησαν πότε πρόλαβε να επισκεφτεί το κομμωτήριο, ο Σάκης Κατσούλης απάντησε: «Πρόλαβα γιατί έχω μπαρμπέρικο μέσα στο μαγαζί με τα ρούχα, οπότε αναγκαστικά πρέπει να με κουρέψουν. Τελειώσαμε τρεις το βράδυ και κουρεύτηκα ενιάμιση το πρωί. Δεν έχουμε κοιμηθεί, φαινόμαστε φρέσκοι;».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR