counter

Σάββας Πούμπουρας: Η συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και η αποκάλυψη για όσα είπαν στην πρώτη τους συνάντηση

Σάββας Πούμπουρας: Η συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και η αποκάλυψη για όσα είπαν στην πρώτη τους συνάντηση
Σάββας Πούμπουρας: Η συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και η αποκάλυψη για όσα είπαν στην πρώτη τους συνάντηση

Ο Σάββας Πούμπουρας τη φετινή σεζόν βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μαζί με όλη την ομάδα ψυχαγωγεί τους τηλεθεατές.

Ο παρουσιαστής έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό “ΟΚ!” και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε όσα συζήτησαν στην πρώτη τους συνάντηση.

Μάλιστα, ο Σάββας Πούμπουρας είπε και για το αν τελικά υπήρξε ποτέ κόντρα ανάμεσα σε εκείνον και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Όσα είπε ο Σάββας Πούμπουρας για την Ελένη Μενεγάκη

Τώρα που η τηλεοπτική χρονιά φτάνει στην τελική ευθεία για το καλοκαίρι, τι πρόσημο θα της έβαζες;

Νιώθω ότι το πρόσημο το δίνουμε εμείς. Πάντα θα συμβαίνουν πράγματα στη ζωή μας, θετικά και αρνητικά, κάποια μας πάνε καλά κι άλλα όχι τόσο. Επειδή ακόμα και η αποτυχία κάτι μου δίνει, μόνο θετικό πρόσημο μπορώ να βάλω στη χρονιά που φεύγει. Πήρα πολλά μαθήματα, που σημαίνει ότι εξελίχθηκα.

Γιατί αναφέρεις την αποτυχία; Ήταν κάτι που συνάντησες φέτος;

Ναι. Συμβαίνουν και πράγματα που δεν μου βγαίνουν, όπως επιχειρηματικές κινήσεις, συνεργασίες, deals. Δοκιμάζεις μια συνεργασία και στην πορεία βλέπεις ότι δεν σου βγαίνει, δεν ταιριάζεις με τον συνεργάτη σου. Αλήθεια σου λέω, είναι η κουλτούρα μου έτσι ώστε να μη βρίσκω κάτι αρνητικό σε ό,τι μου έρχεται, αλλά βλέπω μόνο ευκαιρίες.

Φέτος εμφανίζεσαι καθημερινά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Η συνεργασία σας είναι όπως την περίμενες;

Έχουμε δέσει ωραία και χαίρομαι πολύ με αυτή τη συνύπαρξη. Χαίρομαι που μου έχει δώσει τον χώρο να είμαι αυτό που θέλω εγώ να είμαι και όχι εκείνο που ίσως εκείνη θα είχε στο μυαλό της. Δεν με έχει βάλει σε κουτιά. Με έχει αφήσει ελεύθερο να μπορώ να κάνω αυτά που μου αρέσουν στην εκπομπή της. Της το δίνω αυτό.

Ισχύει ότι φέτος ήσουν η πρώτη επιλογή της Ελένης για την εκπομπή της;

Ήμουν ο πρώτος που πήρε τηλέφωνο, όπως μου είπε. Είναι μια τιμή που μια τόσο έμπειρη επαγγελματίας σκέφτηκε έξω από το κουτί, γιατί εδώ που τα λέμε δεν ήμουν το προφανές άτομο – από όσα είχα δει τουλάχιστον από προηγούμενους συνεργάτες της. Αρχικά χάρηκα με το τηλεφώνημα και την πρόταση. Συναντηθήκαμε, μιλήσαμε ώρα. Της είπα ξεκάθαρα: «Είμαι αυτός, θέλεις αυτό που βλέπεις;» και εκείνη μου μίλησε ειλικρινά και μου είπε «πάμε!».

Και η Ελένη, από την πλευρά της, κάνει μια δοκιμή αν θες, γιατί επιλέγοντας εμένα, πήρε ένα ρίσκο και εκείνη. Δεν νομίζω πως ήταν 100% σίγουρη στο τι να περιμένει από μένα. Το γεγονός πως είμαι αυθόρμητος, παρακάμπτω πολλές φορές πεπατημένες και κανόνες ίσως να το φοβήθηκε, οπότε όλοι πήραμε τα ρίσκα μας. (Γελάει.)

Εγκλιματίστηκες από την αρχή στο ύφος και στις απαιτήσεις της εκπομπής;

Θα είμαι ειλικρινής. Στην αρχή δεν ήξερα πού πατάω και πού βρίσκομαι. Ήμουν μετέωρος. Δεν αγχώθηκα, είπα «θα το βρω». Μου έδωσαν τον χρόνο μου και έτσι έγινε. Όλα είναι μια αναζήτηση. Δεν ήξερα πώς θα πλεύσει η εκπομπή σε θέματα συζητήσεων και θεματολογίας.

Ποιος σε βοήθησε;

Σίγουρα η Ελένη. Κάναμε συχνά ραντεβού για να πάρω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσα. Μου είπε «να παραμείνεις ο εαυτός σου και κάνε αυτό που κάνεις, όπως το κάνεις». Ήταν διαφορετικά στο ΣΚ που ήμουν πριν από κάποια χρόνια με τη Ναταλία Γερμανού σε σχέση με τώρα που είναι μια καθημερινή εκπομπή. Φυσικά σε αυτό με βοήθησαν οι συνεργάτες αλλά και η αρχισυντάκτρια Ελένη Γελαλή.

Λένε πως το να δουλεύεις με την Ελένη είναι σχολείο. Εσύ, ως άντρας παρουσιαστής, τι έχεις μάθει μέχρι σήμερα από τη συνεργασία σας;

Είναι μεγάλο το κέρδος μου. Επιλέχθηκα να δοκιμαστώ σε κάτι, πάντα μου αρέσει να δοκιμάζομαι σε καινούρια –για μένα– πράγματα. Είναι σαν έχω ξεκλειδώσει νέες πίστες. Και ενώ παλιότερα τις ξόρκιζα τις καθημερινές εκπομπές, ήμουν ξεροκέφαλος και έλεγα «εγώ σε καθημερινή εκπομπή; Με τίποτα!», πλέον έχω ωριμάσει και λέω «ναι» σε πράγματα. Δεν θέλω να φτάσω 80 χρόνων, να κοιτάω πίσω και να λέω «γιατί δεν δοκίμασα αυτά που μου είχε δοθεί η ευκαιρία τότε να κάνω;». Γιατί στο τέλος απλά δεν έχεις χρόνο…

Τι έχει εκείνη ως παρουσιάστρια και είναι στην πρώτη γραμμή τόσα χρόνια;

Ασχολείται. Αγαπάει αυτό που κάνει και ασχολείται. Παίζει μεγάλο ρόλο πώς στέκεσαι και πώς τοποθετείσαι απέναντι στο οτιδήποτε. Πρόσφατα στην εκπομπή είχαμε ένα θέμα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, όπου κάποιος αναρωτήθηκε «πώς κατάφερε η Αλίκη να είναι η πρώτη και με διαφορά, εφόσον και ο Παπαμιχαήλ ήταν πρώτο όνομα και με ταλέντο;». Τότε η Ελένη απάντησε: «Παιδιά, δεν αρκεί μόνο να είσαι ταλαντούχος και να θεωρείσαι πρώτο όνομα. Έχει να κάνει με το πώς χειρίζεσαι τον εαυτό σου, τα deals που κάνεις, τα όρια που θέτεις, τον αέρα σου, το πώς στέκεσαι απέναντι στα πράγματα. Πρόκειται για έναν συνδυασμό πραγμάτων». Το ίδιο ισχύει και για την Ελένη.

Μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είστε οι φετινές προσθήκες και ταυτόχρονα η αντρική ματιά στην εκπομπή. Βρήκατε γρήγορα τις ισορροπίες μεταξύ σας;

Επειδή έχουμε πολλά κοινά, βρήκαμε πιο εύκολα τις ισορροπίες μας. Κυκλοφορούσε μια φήμη ότι δεν θα τα βρούμε. Δηλαδή τι; Ποιος θα έχει τα περισσότερα κοντινά; Ποιος θα μιλήσει ή θα φανεί περισσότερο; Ή ποιος θα κάτσει δίπλα στην Ελένη; Είναι ανόητα όλα αυτά. Ο καθένας έχει τις ατάκες του, το θέμα όπου μιλάει. Ο Δημήτρης έχει διαφορετικό στυλ από μένα, κι αυτό φαίνεται στον τρόπο που μπαίνει στα θέματα. Εγώ μιλάω πιο βιωματικά, κάτι που παραδέχεται και ο Δημήτρης. Αν δεν έχω κάτι να πω, δεν θα μιλήσω.

Ο Δημήτρης, από την άλλη, δημοσιογράφος και καταξιωμένος χρόνια στον τομέα του, χειρίζεται τα πράγματα διαφορετικά. Το ευχάριστο με τον Δημήτρη είναι πως κάνουμε συζητήσεις και γελάμε πριν καν ξεκινήσει η εκπομπή –από το γραφείο– και απλά μεταφερόμαστε στο πλατό και συνεχίζουμε. Είναι ετοιμόλογος, τα λέμε και αντρικά, συνεννοούμαστε με τα μάτια, και γενικά περνάμε ωραία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR