counter

Ρένια Λουιζίδου: "Έτρωγαν ξύλο και κριτική τα σίριαλ που έπαιζα, ο χρόνος τα δικαίωσε..."

Ρένια Λουιζίδου: "Έτρωγαν ξύλο και κριτική τα σίριαλ που έπαιζα, ο χρόνος τα δικαίωσε..."
Ρένια Λουιζίδου: "Έτρωγαν ξύλο και κριτική τα σίριαλ που έπαιζα, ο χρόνος τα δικαίωσε..."

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο 28/10 στον Alpha, η Ρένια Λουιζίδου.

Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές της επιτυχίες τονίζοντας πως τα σίριαλ που πρωταγωνιστούσε έτρωγαν «ξύλο» και κριτική όσο παιζόντουσαν ενώ η δικαίωση ήρθε πολύ αργότερα χάρις την συνείδηση των ανθρώπων.  

Όσα είπε η Ρένια Λουιζίδου για τα σίριαλ που έχει συμμετάσχει

«Την εποχή που έγιναν, μην φανταστείτε ότι ήταν όλες οι σειρές που έπαιζα κοινής αποδοχής. Με τον χρόνο έγιναν επιτυχίες. Ούτε και το “Σόι σου” που είναι και το πιο πρόσφατο, την εποχή που παιζόταν, δεν αποθεωνόταν με τον τρόπο που αποθεώνεται σήμερα. Ούτε το “Καφέ της Χαράς” ούτε οι “Απαράδεκτοι” ούτε και οι “Παντρεμένοι έχουν ψυχή”. Μπορώ να πω ότι περισσότερο έτρωγαν ξύλο και κριτική στην εποχή τους και ο χρόνος ήρθε και τα δικαίωσε στη συνείδηση των ανθρώπων» τόνισε αρχικά η ηθοποιός.

«Σε κάποιους είναι τα νιάτα τους, η παιδική τους ηλικία και κατάλαβαν ότι είχαν μια άλλη πρόθεση από αυτή που νομίζαμε τότε ότι είχαν. Δεν συνέβαινε όμως τότε η ταύτιση της εμπορικής με την καλλιτεχνική επιτυχία υποχρεωτικά» πρόσθεσε η Ρένια Λουιζίδου.

Δείτε επίσης - Ρένια Λουιζίδου: "Ο ρόλος μου στο "Φόνοι Στο Καμπαναριό" δεν μοιάζει με τίποτα απ’ όσα έχω κάνει στο παρελθόν"

«Δέχθηκα προτάσεις για να κάνω ίδιους ρόλους και αυτό δυστυχώς είναι ο τρόπος που “δουλεύει” η δουλειά μας. Δηλαδή, έτσι κι αλλιώς, σε όλα τα πράγματα, σε βλέπουν να κάνεις κάτι καλά και έρχονται 18 προτάσεις πάνω από αυτό. Κανένας όμως δεν μπορεί να σκεφτεί ότι, αν το ξανακάνεις, δεν θα ενδιαφερθεί κανένας με τον ίδιο τρόπο» εξήγησε η Ρένια Λουιζίδου λίγο αργότερα.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Ρένια Λουιζίδου στη συνέντευξή της:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – Πρακτορείο ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR