counter

Ρένα Κουμιώτη: Όταν έκανε guest εμφάνιση στη σειρά "Δύο Ξένοι"

Ρένα Κουμιώτη: Όταν έκανε guest εμφάνιση στη σειρά "Δύο Ξένοι"
Ρένα Κουμιώτη: Όταν έκανε guest εμφάνιση στη σειρά "Δύο Ξένοι"

Η Ρένα Κουμιώτη έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας 3 Απριλίου 2023 σε ηλικία 81 ετών.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια αγαπήθηκε πολύ μέσα από τα τραγούδια της που χάραξαν τη δική τους διαχρονική πορεία. "Αγαπιόμασταν", "Σταμάτησε του ρολογιού τους δείχτες", "Καινούριο μου φεγγάρι", "Δώσε μου το στόμα σου" είναι μερικά από αυτά.

Ρένα Κουμιώτη: Η εμφάνιση στη σειρά "Δύο Ξένοι"

Το 1998 η Ρένα Κουμιώτη έκανε guest εμφάνιση στη σειρά "Δύο Ξένοι" που ήταν από τις πιο επιτυχημένες εκείνης της εποχής με τα νούμερα τηλεθέασης να φτάνουν στα ύψη.

Εκεί η Ρένα Κουμιώτη ως καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Μαρίνας Κουντουράτου (Εβελίνας Παπούλια) ερμήνευσε το "Καινούριο μου φεγγάρι" και το "Αγαπιόμασταν" με την παρουσιάστρια να συγκινείται αφού βίωνε το χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Μαρκορά (Νίκο Σεργιανόπουλο).

Λίγα λόγια για τη Ρένα Κουμιώτη

Η Ρένα Κουμιώτη γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία στις 3 Μαΐου 1948. Οι γονείς της ήταν πρόσφυγες. Ο πατέρας της από τη Σμύρνη και η μητέρα της από την Κωνσταντινούπολη.

To 1968 δουλεύει στην «Απανεμιά» με τον Μανώλη Μητσιά. Ένα βράδυ την άκουσε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και της πρότεινε να τραγουδήσει με τον Γιάννη Πουλόπουλο στο δίσκο «ο Δρόμος» που ετοίμαζαν μαζί με τον Μίμη Πλέσσα.

Το πρώτο τραγούδι που είπε η Ρένα Κουμιώτη ήτανε το «Δώσε μου το στόμα σου» γνωστό και ως «χελιδονάκι».

Η Ρένα Κουμιώτη για τους γάμους της

"Ο γάμος ήρθε πολύ νωρίς, το 1960, εννοείται προτού μπλεχτώ με το τραγούδι αναφέρει η Ρένα Κουμιώτη. Με τον άντρα μου δουλεύαμε μαζί στον Παπαστράτο και το βράδυ πήγαινε νυχτερινό Γυμνάσιο. Έμεινα έγκυος και παντρευτήκαμε. Γέννησα τον πρώτο μου γιο, που τον πρόλαβε η γιαγιά μου και μου τον μεγάλωσε. Ο γάμος αυτός κράτησε δύο χρόνια - να ξέρετε ότι εγώ πάνω στο «δύο» τις χάλαγα τις σχέσεις μου. Μόνο ο δεύτερος γάμος μου στην Αμερική, όπου πήγα το ’74 ως τραγουδίστρια πια, διήρκεσε πολύ παραπάνω. Χώρισα, λοιπόν, αφού ένιωσα ότι δεν μου πήγαινε αυτός ο άνθρωπος. Κατάλαβα ότι δεν ήταν ούτε έρωτας, ούτε αυτές οι βλακείες. Δεν κρατήσαμε καμιά επαφή. Σήμερα, και να τον δω στον δρόμο, δεν θα τον γνωρίσω. Εμένα με ενδιαφέρουν τα παιδιά μου και τα δυο εγγόνια μου" είχε πει σε συνέντευξή της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR