counter

Ρεγγίνα Μακέδου: Το νέο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο- “Πήρα τα ωραιότερα νέα που θα μπορούσα να πάρω”

Ρεγγίνα Μακέδου: Το νέο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο- “Πήρα τα ωραιότερα νέα που θα μπορούσα να πάρω”
Ρεγγίνα Μακέδου: Το νέο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο- “Πήρα τα ωραιότερα νέα που θα μπορούσα να πάρω”

Η Ρεγγίνα Μακέδου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο “Dancing with the Stars” που προβλήθηκε φέτος μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η ίδια είχε γνωστοποιήσει στο παρελθόν τη μάχη που έδινε με τη λευχαιμία και μάλιστα, όσο καιρό βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο δημοσίευε βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok, στο οποίο χόρευε και έδειχνε τη θετική πλευρά της ζωής.

Ωστόσο, πριν από μερικά 24ωρα η Ρεγγίνα Μακέδου ενημέρωσε μέσα από το Instagram πως η ασθένειά της “χτύπησε” ξανά την πόρτα, καθώς υπέστη υποτροπή. Δείτε ΕΔΩ!

Η νέα ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο και το αισιόδοξο μήνυμα

Πριν από λίγη ώρα, η Ρεγγίνα Μακέδου πόσταρε ακόμη ένα βίντεο μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ενημερώθηκε για κάποια πολύ καλά νέα.

Παρόλα αυτά, προς το παρών η Ρεγγίνα δεν θέλησε να πει περισσότερα πράγματα.

«Χτες πήρα τα ωραιότερα νέα που θα μπορούσα να πάρω Είμαι βαθιά συγκινημένη και σύντομα θα σας τα πω. Με τα νέα αυτά όμως έφτιαξε η ψυχολογία μου .πρέπει να ετοιμάσω το σώμα και το πνεύμα μου για αυτό που έρχεται δεν μπορώ να κάνω πολλά αφού η κόπωση είναι τεράστια όμως λίγες ασκήσεις καθιστή μπόρεσα και η διάθεση μου ανέβηκε αμέσως. Να θυμάστε ότι η σωματική άσκηση πάντα φτιάχνει τη διάθεση. Ψυχή και σώμα είναι ένα να σας προσέχετε. Γίνε δότης μυελού σήμερα !!!!!!!!!!!!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ρεγγίνα Μακέδου.

Δείτε την ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου.

 

Τι είχε πει παλιότερα για τη μάχη με τη λευχαιμία

«Ξέραμε ότι είναι ένα πρόβλημα αιματολογικό. Χωρίς να ξέρω τη σοβαρότητά του. Κάπου μέσα μου ήξερα τι είναι και δεν ήθελα ούτε εγώ να το δεχτώ. Με το που έβαζα στο μυαλό μου τη λευχαιμία, κατευθείαν μου ερχόταν άνθρωποι πονεμένοι, χωρίς μαλλιά, που πεθαίνουν. Έκλαψα, προσπαθούσα να κρατήσω βέβαια και κάποιες ισορροπίες για τους γονείς και την οικογένειά μου, αλλά μέσα μου σκοτείνιασα πολύ. Μερικές ημέρες ήταν δύσκολο να σηκωθώ από το κρεβάτι και να πάω στην τουαλέτα. Που ήταν ένα βήμα κυριολεκτικά. Παρόλα αυτά έλεγα πως την ημέρα που δε θα σηκωθώ θα με έχει κερδίσει αυτό.Ήρθε η στιγμή που δεν ήθελα να χορεύω. Εκείνη την ημέρα πήρα ένα μήνυμα από μία μαμά στο Ελπίδα με την κόρη της να χορεύει πάνω στο κρεβάτι, όπου το κοριτσάκι μου έλεγε “Ρεγγίνα, χορεύουμε μαζί”. Καταλαβαίνεις ότι δε σταμάτησα ποτέ να χορεύω. Και αυτή η μικρή είναι η δική μου δύναμη», είχε εξομολογηθεί χαρακτηριστικά η Ρεγγίνα Μακέδου σε παλιότερη συνέντευξή της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR