counter

Ρέθυμνο: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο γνωστός τράπερ που κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό

Ρέθυμνο: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο γνωστός τράπερ που κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό
Ρέθυμνο: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο γνωστός τράπερ που κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των απολογιών και της τελικής απόφασης Εισαγγελέα και Ανακρίτριας για τον 24χρονο τράπερ και τον 30χρονο Αλβανό που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το neakriti.gr, ο 24χρονος και ο 30χρονος φίλος του τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ ο 23χρονος είναι ελεύθερος υπό όρους. Το δικαστικό συμβούλιο θα αποφανθεί μέσα στις επόμενες ημέρες για το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τον 24χρονο τράπερ και τον 30χρονο φίλο του, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού μιας 19χρονης φοιτήτριας στο Ρέθυμνο, πριν από μερικές ημέρες.

Αναφορικά με τον 23χρονο συγκατηγορούμενό τους (πρόκειται για το άτομο με το οποίο φέρεται να μετέβη η κοπέλα στο επίμαχο ξενοδοχείο), αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, θα πρέπει να δίνει το "παρών" μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αλλά και να καταβάλλει χρηματική εγγύηση ύψους 3000 ευρώ.

Δείτε επίσης - Κρήτη: Τι λέει η μητέρα του τράπερ που κατηγορείται για βιασμό; “Δεν κρύβεται το παιδί μου από τις Αρχές”

Αναφορικά με τον 24χρονο και τον 30χρονο ο οποίος συνελήφθη στο λιμάνι του Ηρακλείου, υπήρξε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας είχε τη γνώμη ότι αμφότεροι πρέπει να κρατηθούν προσωρινά, ενώ η ανακρίτρια ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Όπως προβλέπει ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις, η απόφαση θα ληφθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα κληθεί να αποφασίσει σχετικά μέσα στις ερχόμενες ημέρες. Μέχρι τότε, οι εν λόγω κατηγορούμενοι τίθενται σε κατ' οίκον περιορισμό.

Πηγή: neakriti.gr

Photo Credits: Istock

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR