counter

Ράνια Τζίμα: Η εξομολόγηση για την κόρη της και η επιθυμία για δεύτερο παιδί

Ράνια Τζίμα: Η εξομολόγηση για την κόρη της και η επιθυμία για δεύτερο παιδί
Ράνια Τζίμα: Η εξομολόγηση για την κόρη της και η επιθυμία για δεύτερο παιδί

Η anchorwoman του δελτίου ειδήσεων του Mega, Ράνια Τζίμα βρέθηκε την Παρασκευή καλεσμένη στο «Mega Καλημέρα» και περιέγραψε την καθημερινότητά της. Παράλληλα η δημοσιογράφος μίλησε για τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την κόρη τους, Ελένη, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει ότι θέλει να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά τους.

«Πρώτη δημοτικού πάει η κόρη μου. Η κόρη μου Ελένη, ήταν στην “κοσμάρα” της την πρώτη μέρα, εγώ έκλαιγα μόνο. Έλεγα ότι το παιδάκι μου μεγάλωσε, πήγαινα και έβγαζα φωτογραφίες από το παράθυρο της τάξης, ήταν πολύ συγκινητικό», ανέφερε σχετικά με την έναρξη της σχολικής χρονιάς η Ράνια Τζίμα.

Η ίδια εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Είναι πρόβλημα το ωράριο. Μπαίνω στο σπίτι 9.30 – 10 παρά τέταρτο, το παιδί πρέπει να κοιμάται τέτοια ώρα και δεν κοιμάται. Εκεί έχουμε το ζόρι μας, πού θα βρούμε τους χρόνους μας. Δεν έχω τύψεις γιατί, για να μπορεί και η Ελένη και όλοι μας να είμαστε όπως είμαστε, πρέπει να δουλεύουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεύτερον και η Ελένη θα χρειαστεί να δουλέψει, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να της εξασφαλίσουμε μία ζωή που θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και απλώς θα υπάρχει. Θέλω να το δει αυτό, θέλω να δει ότι στις οικογένειες προσπαθούν και οι δύο, όχι μόνο ο ένας. Δεν λέω στην κόρη μου ότι δουλεύω για να μπορέσεις να έχεις τα παιχνίδια σου. Δουλεύω γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά μου. Και ο σύζυγός μου, Γαβριήλ, ασχολείται πάρα πολύ με την Ελένη, είναι πιο αυστηρός από μένα, αλλά κάνει περισσότερο από εμένα τα “χαριτωμένα”. Θα παίξει μαζί της σε ένα πάρτι ή στην παιδική πιο πολύ, εγώ χειρίζομαι τα πιο τεχνοκρατικά ζητήματα του σπιτιού».

Για τις ισορροπίες στο ζευγάρι σχετικά με την έλευση ενός παιδιού, η Ράνια Τζίμα, υπογράμμισε: «Δεν καταλαβαίνει ακριβώς τι δουλειά κάνω η κόρη μου, το παρουσιάζουμε ως μία δουλειά. Λέμε ότι η μαμά, παρουσιάζει τις ειδήσεις στον κόσμο, λέει κάποιες πληροφορίες που χρειάζονται. Στη ζωή τα πράγματα είναι απλά. Θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μου, δεν ξέρω εάν θέλει ο σύζυγός μου. Σκέφτομαι τις μεταξύ μας ισορροπίες. Το τι θα χρειαστεί να κάνω με τη δουλειά δεν το σκέφτομαι. Αλλά το παιδί δεν φτιάχνει τις ισορροπίες ενός ζευγαριού, τις κάνει “ρημαδιό”. Το ζευγάρι καταργείται με τον ερχομό ενός παιδιού, το σκέφτομαι αυτό. Με προσπάθεια και υπομονή έχουμε ισορροπία με τον σύζυγό μου. Ο Γαβριήλ δεν θα σου πει ποτέ “δεν θέλω”, είναι πιο διπλωματικός, δεν ξέρω, θα δούμε. Το θέλω το παιδί και για μένα και για την κόρη μου. Έχει αξία σε βάθος χρόνου. Ενδεχομένως να με επηρεάζει ότι δεν έχω αδέλφια».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR