counter

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το λάθος που τον έκανε να χάσει τον ύπνο του

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το λάθος που τον έκανε να χάσει τον ύπνο του
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το λάθος που τον έκανε να χάσει τον ύπνο του

Στο περιοδικό PEOPLE και τον Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε για όλα ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ο οποίος αυτήν τη περίοδο σκίζει θεατρικά καθώς πρωταγωνιστεί στο  “Δείπνο ηλιθίων” στο Θέατρο Κάππα και «Το ζευγάρι της χρονιάς» στο Θέατρο του Νέου. Ο ίδιος κλίθηκε να απαντήσει για το αν βρέθηκε ποτέ σε κάποιο βαρετό δείπνο και για τον αν είναι ευτυχισμένος.

Βρέθηκες σε ένα φριχτά βαρετό δείπνο και τι έκανες για να αντέξεις;

Ευτυχώς δεν μου έχει τύχη να βρίσκομαι σε βαρετά τραπέζια αλλά όποτε μου συμβαίνει να αισθάνομαι ότι δεν περνάω καλά προσπαθώ να ανακαλύπτω πράγματα για τους συνομιλητές μου και να μην το βάζω κάτω γιατί αναρωτιέμαι αν εγώ πρώτα από όλα έχω θέμα και όχι οι άλλοι.

Παραδέχτηκες ένα λάθος σου;

Χθες το βράδυ που σκέφτηκα για ένα λάθος που είχα κάνει απέναντι σε μια φιλική σχέση και πήρα τηλέφωνο να το συζητήσω και να το παραδεχθώ.

Γέλασες με την ψυχή σου;

Γέλασα με την ψυχή μου την Κυριακή, σε μια αναφορά που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για μια ιστορία που εκτυλίχθηκε σε ένα νησί. Βέβαια, είμαι τυχερός γιατί συχνά πυκνά γελάω με την ψυχή μου και είναι πολύ θετικό το ότι μου συμβαίνει.

Είπες «ναι, τώρα είμαι ευτυχισμένος»;

Το λέω κάθε μέρα γιατί μπορώ και κάνω αυτό που αγαπάω με τους ανθρώπους που αγαπάω.

Σκέφτηκες «μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο»;

Συνήθως στις ημερομηνίες που έχουν “φύγει” αγαπημένα πρόσωπα, αλλά από την άλλη αυτό είναι και το μεγαλείο της ανθρώπινης ζωής και της δίκης μας συνείδησης απέναντι σε αυτά που αντιλαμβανόμαστε πριν φύγουν από κοντά μας.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR