counter

Πώς ο Stan τελειώνει μια και καλή την... σχέση του με την Μαρία Ηλιάκη;

Πώς ο Stan τελειώνει μια και καλή την... σχέση του με την Μαρία Ηλιάκη;
Πώς ο Stan τελειώνει μια και καλή την... σχέση του με την Μαρία Ηλιάκη;

Ο Stan για το περιοδικό ΟΚ!

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε ο Stan μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια στην Πάρο, τους gay θαυμαστές του αλλά και την σεξουαλική του ζωή. Μεταξύ άλλων, ο Stan απάντησε στις φήμες αναφορικά με την σχέση του με την Μαρία Ηλιάκη και έδωσε την δική του απάντηση.

Έχεις σκεφτεί ότι έχεις µερίδιο ευθύνης για τον θόρυβο που δηµιουργήθηκε, αφού δεν διέψευσες τη συγκεκριµένη φήµη; Ποτέ δεν έχω µιλήσει για τα προσωπικά µου και δεν θεωρώ ότι έχω καµία υποχρέωση να µοιραστώ µε όλους τι συµβαίνει στη ζωή µου. ∆εν είµαι ένας καλλιτέχνης που έχει χρόνια στην πλάτη του, όπως είναι π.χ. ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος έχει δεσµό µε τη Ζέτα Μακρυπούλια και πρέπει να το µάθει όλος ο κόσµος, ούτε ο πρωθυπουργός µιας χώρας που τα έφτιαξε µε µία 15χρονη και θα πρέπει να λογοδοτήσει για αυτό. Είµαι µόλις τρία χρόνια στον χώρο, έχω δει τα τραγούδια µου να αναγνωρίζονται και το µόνο που µε ενδιαφέρει να προωθήσω είναι τη µουσική µου και όχι την προσωπική µου ζωή. ∆εν ξέρω από πού ξεκίνησε αυτή η φήµη, αλλά ειλικρινά θα ήθελα να σταµατήσει εδώ.

Θα µπορούσες να δεις ποτέ ερωτικά τη Μαρία Ηλιάκη∆εν µου αρέσει να απαντάω σε υποθετικές ερωτήσεις και από τη στιγµή που έχω απαντήσει ήδη επί του θέµατος δεν νοµίζω ότι υπάρχει λόγος να επαναλαµβανόµαστε.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ερωτεύτηκες δυνατά; Έχω τρία χρόνια να ερωτευτώ δυνατά. Προσπαθώ όταν ερωτεύοµαι να τα δίνω όλα στο µάξιµουµ, γιατί δεν µου αρέσουν καθόλου τα µέτρια συναισθήµατα. Τα βαριέµαι. Αυτός είναι και ο λόγος που ερωτεύοµαι σπάνια και οι σχέσεις µου µετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. ∆εν κάνω σχέση, αν δεν είµαι ερωτευµένος.

Ποια είναι η µεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει από έρωτα; Να παρατήσω τα πάντα και να κάνω ένα µεγάλο ταξίδι µόνο και µόνο για να τη δω. Πιέστηκα αρκετά, γιατί οικονοµικά δεν ήµουν στην καλύτερή µου φάση, αλλά το έκανα γιατί στη ζωή δεν πιστεύω ότι υπάρχουν λάθη και σωστά. ∆εν πρέπει να αφήνουµε τα γκρίζα σύννεφα να µπαίνουν µπροστά και να µας χαλάνε την ηλιόλουστη µέρα.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

CoverOK453

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR