counter

Πρώην παίκτρια του GNTM χώρισε και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Πρώην παίκτρια του GNTM χώρισε και το ανακοίνωσε μέσω Instagram
Πρώην παίκτρια του GNTM χώρισε και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Την Κέισι Μίζιου την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις λόγω της ομορφιάς της. Το μοντέλο κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι μόδας, ωστόσο δεν πήρε τον τίτλο.

Η Κέισι Μίζιου από τότε ασχολείται με το modelling και παράλληλα είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμές της καθημερινότητας της.

Διαβάστε επίσης - Κέισι Μίζιου: Η ανάρτηση για την Παρασκευή Κερασιώτη μετά την είδηση ότι εργάζεται ως σερβιτόρα στη Μύκονο

Κέισι Μίζιου – Αποκάλυψε πως χώρισε

Πρόσφατα, λοιπόν, η Κέισι Μίζου πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πολλές ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσαν την προσωπική της ζωή.

Το μοντέλο, λοιπόν, αποκάλυψε πως χώρισε με τον Δημήτρη Τρίτο μετά από πολλά χρόνια σχέσης. Θυμίζουμε πως πριν από δυο χρόνια το ζευγάρι είχε χωρίσει ξανά, ωστόσο προσπάθησε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του.

«Ήρθε η ώρα να απαντηθεί και αυτή η ερώτηση μετά από καιρό. Ναι», έγραψε η Κέισι Μίζου, ενώ σε άλλο story σημείωσε για τους χωρισμούς από τις μακροχρόνιες σχέσεις:

«Δεν χρειάζεται να φοβάστε τίποτα απολύτως. Όταν κλείνει ένας κύκλος δεν σημαίνει πως τελείωσε η ζωή μας. Φυσικά ο κάθε χωρισμός έχει τα δικά του στάδια. Αλλά πάντα έρχονται υπέροχες καλύτερες στιγμές.  Όταν έχεις μακροχρόνια σχέση αργείς να καταλάβεις πως έχει έρθει το τέλος λόγω της αγάπης. Πάρα τον χρόνος σου και θα δεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR