counter

Πρώην παίκτρια GNTM: “Ίσως το bullying που βίωνε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, να εξηγεί τη συμπεριφορά της προς εμένα”

Πρώην παίκτρια GNTM: “Ίσως το bullying που βίωνε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, να εξηγεί τη συμπεριφορά της προς εμένα”
Πρώην παίκτρια GNTM: “Ίσως το bullying που βίωνε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, να εξηγεί τη συμπεριφορά της προς εμένα”

Στην εκπομπή  “Super Κατερίνα” και τη Μένια Κούκου έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Στεριανού, που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM.

Το μοντέλο μεταξύ άλλων ρωτήθηκε αν είχε αντιληφθεί το bullying που υποστήριξε πως δέχθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας.

Δείτε επίσης - Βίκυ Καγιά: Η πρώτη αντίδραση μετά τις αποκαλύψεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ότι στο GNTM δεχόταν bullying

Η Ειρήνη Στεργιανού για την Ηλιάνα Παπαγεώργιου

«Δεν είχα καταλάβει να γίνεται bullying, αλλά και τους κριτές δεν τους βλέπαμε πολύ, τους βλέπαμε μόνο στη διαδικασία αποχώρησης στο πλατό. Ίσως αυτό που βίωνε να εξηγεί και αυτό που έβγαζε πάνω μου, γιατί και εγώ βίωνα bullying γενικότερα από τους κριτές αλλά συγκεκριμένα και από την Ηλιάνα τότε.

Ήταν η κριτής που μου είχε πει όχι στην audition και μετά ήταν πάντα η πιο αυστηρή και επικριτική μαζί μου. Αυτά που μου είχε πει, ότι βλέπει μόνο δυο στήθη, ήταν άσχημο σχόλιο. Δε το λες έτσι σε κάποιον, προσπαθείς να το πεις λίγο πιο ευγενικά για να μην πληγώσεις. Είχα δει στην audition ότι σχολίαζε το στόμα μου και είναι το δικό μου, δεν έχω βάλει κάτι. Έχω μεγάλο στόμα, τι να κάνω; Σε μια φωτογράφηση που τα είχα πάει πιο καλά από όλες τις κοπέλες και ήμουν στην τριάδα, είδε τη φωτογραφία μου και είπε, “χμ, θα το δούμε αυτό”. Μου είχε κάτσει λίγο άσχημα. Ίσως επειδή το βίωνε και εκείνη, να ήθελε κάπου να ξεσπάσει όλη αυτή την πίεση που δεχόταν και να την έβγαζε σε κάποιες κοπέλες. Εγώ το βίωσα αυτό.

Δεν είχα ακούσει κάτι για κάποιο πρόβλημα υγείας. Οφείλω όμως να πω ότι ήταν πολύ επαγγελματίας. Ερχόταν πάντα πρώτη. Θεωρώ ότι η πίεση που ένιωθε ήταν από την κριτική επιτροπή, γιατί η παραγωγή ήταν πολύ καλή με την Ηλιάνα και πάντα έλεγαν πολύ καλά λόγια για εκείνη. Στα διαλείμματα υπήρχε μια παγωμάρα. Δεν έχω δει να κάνουν πλάκα. Εκτός από τον κύριο Μπράτη και την κυρία Καγιά που γνωριζόντουσαν και πολλά χρόνια. Η Ηλιάνα ήταν λίγο πιο κοντά με τον Σκουλό, αλλά λίγο».», είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Στεργιανού.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή “Super Κατερίνα”:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR