counter

Προσπαθεί να τις προλάβει όλες! Μέσα σε τρεις ώρες, πέρασε πρώτα απο την Rihanna & μετά πήγε στο "νόμιμο" κορίτσι του!

Προσπαθεί να τις προλάβει όλες! Μέσα σε τρεις ώρες, πέρασε πρώτα απο την Rihanna & μετά πήγε στο "νόμιμο" κορίτσι του!
Προσπαθεί να τις προλάβει όλες! Μέσα σε τρεις ώρες, πέρασε πρώτα απο την Rihanna & μετά πήγε στο "νόμιμο" κορίτσι του!

Rihanna Chris Brown_Teaser

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Ο Chris Brown είναι σίγουρα ένα πολυάσχολο αγόρι. Όχι, μόνο στα επαγγελματικά, αλλά κύριως στα προσωπικά του.

Την ίδια μέρα που οι paparazzi τον εντόπισαν να βγαίνει από το ξενοδοχείο της πρώην του Rihanna στη Νέα Υόρκη, λίγη ώρα μετά βγήκε ραντεβού με την νόμιμη σύντροφό του, το wannabe μοντέλο, Κarruche Tran.

Rihanna Chris Brown_TeaserΗ συνάντηση των δύο pop star στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της RiRi, έρχεται δύο μέρες μετά την αποκάλυψη, ότι οι δυο τους συναντήθηκαν και τη Δεύτερα στο γνωστό club, "Griffin"  της Νέας Υόρκης και είχαν πολύ στενές επαφές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίς η 24χρονη star έφτασε πέντε λεπτά πριν τον Brown. Εκείνος πήγε στο τραπέζι που καθόταν με την παρέα της, έβγαλε το πουκάμισό του και άρχισε να χορεύει στο τραπέζι της. Μετά ξεκίνησαν να χορεύουν οι δυο τους και η Rihanna έδειχνε γοητευμένη. Οι θαμώνες δήλωσαν ότι "το ζευγάρι χόρεψε για πολύ ώρα μαζί και ήταν ιδιαίτερο διαχυτικοί πριν αποσυρθούν για αρκετή ώρα στο VIP τμήμα του club".

Την ίδια στιγμή η Karrueche Tran δημοσίευε στο twitter της μια φράση όλο υπονοούμενο:  "Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ενός άντρα και ενός αγοριού. Εγώ προτιμώ τους άντρες". 

Το ερωτικό αυτό τρίγωνο έχει μπερδέψει τους πάντες. Ο Chris Brown, παρά τις συναντήσεις του με την πρώην του, αλλά και τα φιλιά που μοιράζει σε clubs σε γνωστές και άγνωστες κυρίες, δεν λέει να χωρίσει με την Karrueche.

Η Rihanna που δέχτηκε τις μπουνιές του Chris Brown το 2009, μετά από τρία χρόνια συμπεριφέρεται σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Πριν λίγο καιρό δήλωνε σε συνέντευξή της στην Οprah Winfrey με δάκρυα στα μάτια:

"Ο Chris είναι ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν η πρώτη μου αγάπη, Τώρα είμαστε φίλοι και αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να το αλλάξω. Είναι περίεργο αλλά ακόμα τον αγαπάω. Πρέπει να καταπιέσω τα συναισθήματά μου να μην τα καταλάβει κανείς".

Mα, τί έχει αυτό πια το παιδί και τον θέλουν όλες ;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR