counter

Πρίγκιπας William: “Ήμουν πολύ θυμωμένος όταν πέθανε η μητέρα μου”

Πρίγκιπας William: “Ήμουν πολύ θυμωμένος όταν πέθανε η μητέρα μου”
Πρίγκιπας William: “Ήμουν πολύ θυμωμένος όταν πέθανε η μητέρα μου”

Σχεδόν είκοσι χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο θάνατος της πριγκίπισσας Diana συγκλόνισε τον κόσμο. Τότε, εν έτη 1997, ο πρίγκιπας William ήταν μόλις 15 ετών, ενώ ο αδερφός του Harry, 12. Όλα αυτά τα χρόνια, ο πρίγκιπας William δεν είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά σχετικά με το πώς ένιωσε στο άκουσμα αυτής της φοβερής είδησης, σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Harry ο οποίος πριν λίγο καιρό έκανε κάποια αναφορά στα συναισθήματά του. Μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια, όμως, ένα 12χρονο παιδί τον έκανε να εξωτερικεύσει αυτό που όλοι σκεφτόμασταν πως αισθανόταν…

Η πριγκίπισσα Diana

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate Middleton βρέθηκαν σε ένα κέντρο στο ανατολικό Λονδίνο. Εκεί, σύμφωνα με το “Eonline”, έπρεπε να φτιάξουν από ένα βάζο μνήμης προκειμένου να τιμήσουν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο το οποίο δεν βρίσκεται πια εν ζωή. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρίγκιπας William γνώρισε τη Lorna Ireland και τον 12χρονο γιο της Shinobi Irons. Και οι δύο μαζί έφτιαχναν βάζα με χρωματιστό αλάτι στη μνήμη της γιαγιάς και της νονάς του μικρού Shinobi. Αφού η Lorna εξήγησε στον πρίγκιπα William τι είχε συμβεί, εκείνος ξεκίνησε να μιλάει στον 12χρονο.

Μετά τη συνομιλία τους, η μητέρα του παιδιού, είπε στους δημοσιογράφους: πρίγκιπας William είπε στον γιο μου πως όταν πέθανε η μητέρα του, όταν ήταν 15 ετών, ήταν πολύ θυμωμένος και του ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσει για αυτό. Ήταν πολύ σημαντικό που ο Shinobi μίλησε σε κάποιον για το πώς ένιωθε ακόμα και χρόνια μετά. Ήταν πολύ προσωπικό και πολύ ξεχωριστό".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR