counter

Πρίγκιπας William: Αποκάλυψε ποιο φαγητό του μαγειρεύει η Κέιτ αλλά... δε το τρώει

Πρίγκιπας William: Αποκάλυψε ποιο φαγητό του μαγειρεύει η Κέιτ αλλά... δε το τρώει
Πρίγκιπας William: Αποκάλυψε ποιο φαγητό του μαγειρεύει η Κέιτ αλλά... δε το τρώει

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να είναι γαλαζοαίματοι, αλλά έχουν κι αυτοί τα "θέματά" τους, όπως όλα τα ζευγάρια.  Λαμβάνοντας μέρος σε ένα φόρουμ για την ψυχική υγεία στο BBC Radio 1 και τη φιλανθρωπική οργάνωση The Mix, το βασιλικό ζεύγος ρωτήθηκε τι θα έτρωγε για βραδινό γεύμα όταν επέστρεφε στο σπίτι του στο Windsor και η απαντησή τους οδήγησε σε αποκάλυψη από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σχετικά με την μαγειρική της Κέιτ. 

«Μαγειρεύεις;» ρώτησε η Κέιτ τον σύζυγό της στη συνέντευξη που έγινε την Τρίτη, 10 Οκτωβρίου. «Όχι, νομίζω ότι μάλλον θα είναι κάρυ, έτσι δεν είναι απόψε;», της απάντησε. 

«Οπότε με κοιτάς;», αποκρίθηκε η Κέιτ και ο Ουίλιαμ συνέχισε λέγοντας: «Εξαρτάται τι ώρα θα γυρίσουμε».  «Ναι, μάλλον θα είναι κάρυ ή σολομός τεριγιάκι, κάτι τέτοιο», τόνισε η Κέιτ Μιντλετον

Διαβάστε επίσης: Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Ο κανόνας που έχουν βάλει στα παιδιά τους & δεν "σπάει" ποτέ

Στη συνέχεια, οι παρουσιαστές Jordan North και Vick Hope τους ρώτησαν αν τους άρεσαν τα πικάντικα ή πιο ήπια πιάτα και κάπως εκεί βγήκε η αποκάλυψη!  «Δεν μπορώ να φάω πολύ πικάντικο, αρχίζω να ιδρώνω. Δεν είναι ελκυστικό», εξομολογήθηκε ο Ουίλιαμ. «Ενώ εμένα μου αρέσει το καρύκευμα, οπότε πρέπει με κάποιο τρόπο να μαγειρέψω το κάρυ και μετά να προσθέσω επιπλέον καρυκεύματα στο τέλος», πρόσθεσε η Κέιτ. 

Στη συνέχεια, ο Ουίλιαμ συμπλήρωσε ότι η Κέιτ «Πρέπει να το κάνει ήπιο για εμένα, γιατί αλλιώς ιδρώνω πολύ. Δεν είναι ωραίο θέαμα!». Τι να πεις...

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR