counter

Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Ο κανόνας που έχουν βάλει στα παιδιά τους & δεν "σπάει" ποτέ

Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Ο κανόνας που έχουν βάλει στα παιδιά τους & δεν "σπάει" ποτέ
Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Ο κανόνας που έχουν βάλει στα παιδιά τους & δεν "σπάει" ποτέ

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχουν έναν εξαιρετικά ενδιαφέρον κανόνα σε ό,τι αφορά τα τρια τους παιδιά τον οποίο μάλιστα, φροντίζουν οι ίδιοι να μην "σπάνε",  παρόλο που έχουν νταντά. Η Mirror αναφέρει ότι το βασιλικό ζευγάρι εμφανίζεται συχνά να αφήνει και να παίρνει τα παιδιά του από το σχολείο και λέγεται ότι λατρεύει να συμμετέχει σε δραστηριότητες όπως η ποδηλασία και το ψήσιμο. Όμως αν και είναι διασκεδαστικοί σαν γονείς, έχουν ορισμένους κανόνες, συμπεριλαμβανομένου ενός που πρέπει να τηρείται ανά πάσα στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Επανάσταση από Ουίλιαμ & Κέιτ: Ο "θεσμός" στο παλάτι που καταργούν και έβαλαν... αγγελία εργασίας

 

Και σύμφωνα με μια πηγή από το περιβάλλον, αυτός ο κανόνας είναι ένας κανόνας που ακολουθούν αυστηρά - δεν πρέπει να υπάρχουν φωνές στο σπίτι. «Οι φωνές είναι απολύτως 'εκτός ορίων' για τα παιδιά και κάθε σημάδι ότι φωνάζει ο ένας στον άλλο αντιμετωπίζεται επί τόπου», ανέφερε. 

Η πηγή πρόσθεσε: «Το άτακτο παιδί απομακρύνεται από το σημείο του καυγά ή της αναταραχής και του μιλάει ήρεμα είτε η Κέιτ είτε ο Ουίλιαμ . Τα πράγματα εξηγούνται και περιγράφονται οι συνέπειες και δεν τους φωνάζουν ποτέ».

Όπως είχε πει και συνέντευξή του στο περιοδικό Calm ο πρίγκιπας: «Και εγώ και η Κέιτ, θέλουμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν με το αίσθημα πως μπορούν να μας μιλήσουν για τα πάντα και να μας εκφράζουν τα συναισθήματά τους». Ένας ακόμη κανόνας αφορά στο ποιοι μπαίνουν στο σπίτι. Αν θέλουν τα παιδιά τους να καλέσουν φίλους τους θα πρέπει να το κάνουν το Σαββατοκύριακο κατόπιν συνεννόησης και όχι τακτικά.

Όπως επίσης αντίστοιχα και όταν τα παιδιά τους θα θελήσουν να πάνε σε σπίτια φίλων τους, αλλά και στα ξαδέλφια τους, κυρίως στα εγγόνια της πριγκίπισσας Άννας με τα οποία κάνουν παρέα.
 

Photo Credits: ZUMA PRESS

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR