counter

Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Η ανάρτηση για τον θάνατο του Φίλιππου

Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Η ανάρτηση για τον θάνατο του Φίλιππου
Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Η ανάρτηση για τον θάνατο του Φίλιππου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών ο Πρίγκιπας Φίλιππος.

Ο σύζυγός της Βασίλισσας Ελισάβετ το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούταν από διάφορα προβλήματα υγείας και μάλιστα στις 17 Φεβρουαρίου είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο, όπου είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς.

Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον Δούκα του Εδιμβούργου μέσα από τα social media και ανάμεσα σε αυτούς και ο εγγονός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλεντον.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλεντον κοινοποίησαν μια φωτογραφία του Φίλιππου στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram και έγραψαν: «Με βαθιά θλίψη, η Αυτού Μεγαλειότητα, η Βασίλισσα ανακοίνωσε το θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, της Αυτοκρατορίας του Πρίγκιπα Φίλιππου, του Δούκα του Εδιμβούργου. Ο βασιλιάς του, πέθανε ειρηνικά σήμερα το πρωί στο Κάστρο του Windsor.  Βασιλική Οικογένεια ενώνεται με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να θρηνήσει την απώλεια του. Περαιτέρω ανακοινώσεις θα γίνουν σε εύθετο χρόνο.». Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια ακριβώς ανάρτηση έγινε και από τον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας.

Δείτε την ανάρτηση του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR