counter

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η πρώτη ανάρτηση μετά το μήνυμα της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η πρώτη ανάρτηση μετά το μήνυμα της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η πρώτη ανάρτηση μετά το μήνυμα της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο

Την πρώτη του ανάρτηση, μετά το βίντεο στο οποίο η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει χημειοθεραπείες μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο, έκανε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ. Στο εν λόγω post, ο ίδιος έγραψε ένα δικό του σύντομο μήνυμα, τιμώντας τη Βρετανίδα Ρέιτσελ Ντέιλι, η οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος είναι αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι πρόεδρος της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας από το 2005, έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ για τόσες πολλές αξέχαστες εμφανίσεις. Πολλά περισσότερα γκολ για τη Βίλα τώρα! W».Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ διέκοψε τις διακοπές του για το Πάσχα, με τα παιδιά του και τη σύζυγό του, για να μοιραστεί αυτό το πολύ ιδιαίτερο αφιέρωμα στην 32χρονη επιθετικό της Εθνικής Αγγλίας και της Άστον Βίλα, Ρέιτσελ Ντέιλι, που ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Διαβάστε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: "Πάσχει από καρκίνο στο..." - Σοκάρει πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια

 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στις 10 Απριλίου, το πρωί μετά τη νίκη της Αγγλίας στα προκριματικά του Euro 2025 με 2 – 0 επί της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, η Ντέιλι ανακοίνωσε την απόσυρσή της, έπειτα 84 εμφανίσεις και 16 γκολ με τη φανέλα των Τριών Λιονταριών.

Δείτε την σχετική ανάρτηση: 


 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR