counter

Πουλάει το σπίτι της για 19 εκατομμύρια δολάρια!

Πουλάει το σπίτι της για 19 εκατομμύρια δολάρια!
Πουλάει το σπίτι της για 19 εκατομμύρια δολάρια!

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Το πολυτελές αυτό διαμέρισμα, που σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο που ανέλαβε την πώλησή του θυμίζει "ελληνικό αρχοντικό", αγοράστηκε πέρσι.

Αλλά η Sarah Jessica Parker και ο άντρας της Matthew Broderick έβαλαν γρήγορα πωλητήριο. Το ζευγάρι έδωσε 14.571 εκατομύρια ευρώ για να το αποκτήσει και τώρα ελπίζουν να βγάλουν 4.5 εκατομμύρια, φτάνοντας τη τιμή πώλησής του στα 19 εκατομμύρια. Ο λόγος για τη "φουσκωμένη" τιμή είναι γιατί το ζευγάρι ξόδεψε μια περιουσία για να κάνει ολική ανακαίνιση.

Η πληροφορία, όμως, ότι δεν έμειναν ποτέ στο σπίτι αυτό, δεν θα προσελκύσει τον ίδιο αριθμό αγοραστών. Για άγνωστους λόγους, επέλεξαν να μην μετακομίσουν στο εντυπωσιακό αυτό σπίτι, αλλά να μείνουν σ' ένα "ταπεινό" διαμέρισμα στην επίσης ακριβή περιοχή West Village του Μανχάταν, με τα τρία τους παιδιά, James, Marion και Tabitha.

Όπως αναφέρει το πωλητήριο, το σπίτι έχει έξι δωμάτια, πέντε μπάνια και βρίσκεται στην περιοχή Greenwich Vilage. Είναι εξοπλισμένο με επτά τζάκια, σύστημα ασφαλείας και διαθέτει μια υπέροχη αυλή που προσφέρει στους ιδιοκτήτες του σπιτιού προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Στα επαγγελματικά της νέα, η Parker ετοιμάζεται για την guest εμφάνισή της στο επιτυχημένο σίριαλ Glee, όπου θα υποδυθεί τη διευθύντρια της Vogue.

Με αγωνία επίσης περιμένουμε την επόμενη κινηματογραφική της εμφάνιση που θα γίνει στην ταινία "Married and Cheating", που παρουσιάζει την ιστορία τριών διαφορετικών ζευγαριών και πως αυτά επηρεάζονται από την απιστία.



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR