counter

Πόπη Τσαπανίδου: Ψήφισε έχοντας στην αγκαλιά της τον εγγονό της! (Φωτογραφία)

Πόπη Τσαπανίδου: Ψήφισε έχοντας στην αγκαλιά της τον εγγονό της! (Φωτογραφία)
Πόπη Τσαπανίδου: Ψήφισε έχοντας στην αγκαλιά της τον εγγονό της! (Φωτογραφία)

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε το μεσημέρι της Κυριακής, η Πόπη Τσαπανίδου.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο και ψήφισε κρατώντας στην αγκαλιά της, τον εγγονό της.

Ρίξτε μια ματιά! Ψήφισε στο Περιστέρι ο Αλέξης Τσίπρας: "Σήμερα κρίνεται η ζωή μας τα επόμενα 4 χρόνια"

Η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου φωτογραφήθηκε με τον εγγονό της, την στιγμή που έριξε την ψήφο στην κάλπη και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Αλέξης Τσίπρας: “Στη σημερινή κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και μάλιστα με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, που δίνει 50 έδρες μπόνους στο πρώτο κόμμα, κρίνεται ποιος και πώς θα κυβερνήσει την επόμενη ημέρα, κρίνεται δηλαδή η ζωή μας για τα επόμενα 4 χρόνια, αλλά κρίνεται και η ποιότητα της δημοκρατίας. Κρίνεται αν την επόμενη ημέρα θα έχουμε μια κυβέρνηση ανεξέλεγκτη ή ισορροπία στη δημοκρατία και στο πολιτικό μας σύστημα. Αν θα έχουμε και ισχυρή αντιπολίτευση να ελέγχει την κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να παίξει αξιόπιστα αυτόν τον ρόλο, να στηρίξει τις ανάγκες της κοινωνίας, να εκπροσωπήσει την κοινωνική πλειοψηφία αλλά και να παίξει και έναν ρόλο εξισορροπητικό στο πολιτικό σύστημα και τη δημοκρατία. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σήμερα σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής δημοκρατία αύριο”», έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου χρησιμοποιώντας την δήλωση του Αλέξη Τσίπρα από τη σημερινή του εμφάνιση στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε.

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση της Πόπης Τσαπανίδου.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR