counter

Ποιος και γιατί της έριξε αφρό ξυρίσματος στο πρόσωπο

Ποιος και γιατί της έριξε αφρό ξυρίσματος στο πρόσωπο
Ποιος και γιατί της έριξε αφρό ξυρίσματος στο πρόσωπο

Kate Middleton _Baby

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Μπορεί να είναι και επίσημα η πιο καλοντυμένη γυναίκα του πλανήτη σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Vanity Fair, όσο όμως ήταν φοιτήτρια το ντύνομαι και εντυπωσιάζω είχε διαφορετικό νόημα.

Το 2001 η μελλοντική Δούκισσα του Campridge, Κate Middleton ντύθηκε μωρό για εκδήλωση του πανεπιστημίου St. Andrews στο οποίο γνώρισε και ερωτεύτηκε τον πρίγκηπα William.

H φωτογραφία που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας αναφέρθηκε από την ίδια την Middleton, την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ήταν καλεσμένη σε δείπνο του Πανεπιστημίου. Όπως είχε δηλώσει: "Είχα ντυθεί μωρό θυμάμαι και κάπου πρέπει να υπάρχει αυτή η φωτογραφία". Και δεν έπεσε έξω γιατί η η φωτογραφία που την δείχνει με κοντό σορτάκι, σαλιάρα, κοτσιδάκια, πάνα και κόκκινα μάγουλα υπήρχε και δεν άργησε να βρεθεί.

Η Δούκισσα ντύθηκε μωρό στα πλαίσια ενός διάσημου εθίμου του εν λόγω πανεπιστημίου, το οποία ονομάζεται "Raisin Weekend" και στο οποίο οι καινούριοι μαθητές υιοθετούνται από τους παλιούς φοιτητές που τους καλωσορίζουν με... αφροπόλεμο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR