counter

Ποιος διάσημος ηθοποιός είναι μακρινός ξάδερφος του Abraham Lincoln;

Ποιος διάσημος ηθοποιός είναι μακρινός ξάδερφος του Abraham Lincoln;
Ποιος διάσημος ηθοποιός είναι μακρινός ξάδερφος του Abraham Lincoln;

Clooney_Lincoln

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Είναι γοητευτικός, στην ιδανική ηλικία και οι γκρίζοι κρόταφοί του προσδίδουν κύρος. Για αυτούς και για μερικούς ακόμη απροσδιόριστους λόγους, οι Αμερικανοί σε διάφορες δημοσκοπήσεις έχουν δηλώσει ότι θεωρούν τον ηθοποιό George Clooney ιδανικό "αφεντικό" για τον Λευκό Οίκο . Μετά τη σημερινή είδηση, η επιθυμία των Αμερικανών θα φουντώσει ακόμα περισσότερο.

Clooney_Lincoln



Η ιστοσελίδα ancestry.com, η οποία ψάχνει τα γενεαλογικά δέντρα διασήμων, κατέληξε μετά από έρευνα ότι ο 51χρονος ηθοποιός είναι μακρινός ξάδερφος του 16ου αμερικανού Προέδρου Αbraham Lincoln. 

Όπως πολλοί είπαν αυτή η συγγένεια εξηγεί την ενασχόληση του Clooney με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δεινότητα του ως ομιλητής. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η συγγένεια προέρχεται από τη γιαγιά από την πλευρά της μητέρας του Lincoln, Lucy Hanks.

Βέβαια, το να υποδυθεί τον Πρόεδρο ο Clooney στη μεγάλη οθόνη είναι πιο πιθανό από το να τον δούμε να κάθεται πραγματικά στην καρέκλα του Οβάλ Γραφείου. Όπως έχει απαντήσει ο ίδιος στις συχνές φήμες, δεν σκοπεύει να κατέβει για Πρόεδρος, αφού προτιμά να υποστηρίζει τους σκοπούς του ως απλός πολίτης, έστω και πολύ διάσημος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR