counter

Ποιο sex symbol δηλώνει "Όταν ξεκίναγα πέρασα δύσκολα οικονομικά. Αναρωτιόμουν σήμερα θα φάμε ένα γιαούρτι ή δυο;"

Ποιο sex symbol δηλώνει "Όταν ξεκίναγα πέρασα δύσκολα οικονομικά. Αναρωτιόμουν σήμερα θα φάμε ένα γιαούρτι ή δυο;"
Ποιο sex symbol δηλώνει "Όταν ξεκίναγα πέρασα δύσκολα οικονομικά. Αναρωτιόμουν σήμερα θα φάμε ένα γιαούρτι ή δυο;"

Kat

Για τις περιόδους που αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα αλλά και το φλερτ που έχει δεχτεί από γυναίκες μίλησε η Κατερίνα Στικούδη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “ΕΓΩ”.

H sexy performer παραδέχτηκε πως κατά το παρελθόν υπήρξαν μέρες που είχε οικονομικό πρόβλημα: “Δεν ήταν καθόλου εύκολα τα πράγματα. Κατάλαβα, όμως, ότι για το καθετί πρέπει να παλεύεις. Ευτυχώς, έχω αρκετά ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ και του αυτοσαρκασμού στη ζωή μου. Όταν κάτι πήγαινε πολύ άσχημα, το έβλεπα χιουμοριστικά. Θυμάμαι έλεγα: “Τι θα γίνει; Θα φάμε ένα γιαούρτι σήμερα ή δύο;”! Βίωνα μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά έμαθα πράγματα και κυρίως να έχω πίστη και να μην το βάζω ποτέ κάτω”.

Επίσης, η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε πως έχει τύχει να τη φλερτάρει άτομο του ίδιου φύλου: “Αντέδρασα φυσιολογικά. Χαμογέλασα! Δεν βλέπω κάτι τρομακτικό και περίεργο σε αυτό. Ο καθένας μπορεί να κάνει στο κρεβάτι του ό,τι θέλει. Δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες στην αγάπη και τον έρωτα”.

Ούσα μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και προερχόμενη από τον χώρο του modeling και της παρουσίασης, δέχτηκε σωρεία κριτικών για την ενασχόλησή της με το τραγούδι. Πώς την αντιμετώπισαν, όμως, οι ίδιοι οι τραγουδιστές; “Δεν ξέρω αν μου φέρθηκαν κάποιοι ρατσιστικά. Δεν μου το έδειξαν πρόσωπο με πρόσωπο. Υπάρχει ρατσισμός στη hip hop σκηνή, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως. Οι άνδρες καλλιτέχνες νιώθουν ότι μόνο εκείνοι μπορούν να την υπηρετήσουν. Αισθάνονται ότι είναι ιεροσυλία μια γυναίκα ή οποιοσδήποτε έρχεται από άλλο χώρο να κάνει κάτι αντίστοιχο – και τους ενοχλεί” τόνισε και συνέχισε: “Έχω δεχθεί σχόλια, κριτική, δυσαρέσκεια και ρατσισμό. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, ούτε περιμένω να μου στήσουν λάβαρα και να μου πουν συγχαρητήρια. Δύσκολα υπάρχει παρθενογένεση στη μουσική”.

Τέλος, η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τις συζητήσεις που έκανε με τον Alpha, ώστε να είναι εκείνη αυτή που θα αντικαταστήσει την Έλενα Παπαβασιλείου στον καναπέ του “Μες Στην Καλή Χαρά”: “Δεν υπήρξε κανένα παρασκήνιο και – πιστέψτε με – δεν έχει να κάνει με τον οικονομικό παράγοντα, γιατί δεν μπήκα καθόλου στη διαδικασία να το συζητήσω. […] Με τη Ναταλία είμαστε φίλες, μιλάμε πολύ και την εκτιμώ απεριόριστα. […] Δεν μπορούσα να βρίσκομαι στην εκπομπή για καθαρά δικούς μου λόγους. Ήταν θέμα προγραμματισμού κάποιον επαγγελματικών συνεργασιών που ήδη είχα κλείσει και δεν μπορούσα να είμαι παράλληλα στην εκπομπή”.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR