counter

Ποιο είδος γυμναστικής και τί δίαιτα ακολουθούν μερικά από τα πιο ωραία κορμιά της showbiz;

Ποιο είδος γυμναστικής και τί δίαιτα ακολουθούν μερικά από τα πιο ωραία κορμιά της showbiz;
Ποιο είδος γυμναστικής και τί δίαιτα ακολουθούν μερικά από τα πιο ωραία κορμιά της showbiz;

Οι διάσημες Ελληνίδες της showbiz μίλησαν στο περιοδικό OK! κι αποκάλυψαν τα μυστικά τους για αψεγάδιαστη σιλουέτα, υγεία και καλή ζωή.

Η Δέσποινα Βανδή ακολουθεί καθημερινά πρόγραμμα γυμναστικής διάρκειας 1.30 ώρας με τον personal trainer της Γιώργο Παπαδημάκη. Ξεκινάει κάνοντας διάδρομο και συνεχίζει με βάρη, ενώ αμέσως μετά κάνει διατάσεις και ξεκινάει reformer pilates. Στο τέλος κάνει καθίσματα για τους γλουτούς με βάρη. Τα Σαββατοκύριακα κάνει κολύμβηση ή περπατάει 6,5 χιλιόμετρα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά γυμνάζεται εντατικά μετά τηγέννηση της κόρης της, Μάργκως, έχοντας φτάσει να ζυγίζει 61 κιλά. Για τη σύσφιγξη και τη γράμμωση του σώματόςτης κάνει κυκλική γυμναστική,ασκήσεις με όργανα, pilates,πολλές επαναλήψεις κοιλιακών και ασκήσεις με μπάλα.

 Η Φαίη Σκορδά τους προηγούμενους μήνες έκανε γυμναστική με τη μέθοδο TRX, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες γυμνάζεται κολυμπώντας. Αγαπημένη της συνήθεια είναι και το τζόκινγκ ακόμα και στην παραλία. Το διατροφικό της πρόγραμμα περιλαμβάνει τα πάντα,εκτός από τηγανητά, αλλά προσέχει τις ποσότητες που καταναλώνει.

Η Αγγελική Ηλιάδη διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της χάρη στον συνδυασμό εντατικής γυμναστικής και σωστής διατροφής, που ακολουθεί με πειθαρχίτους τελευταίους μήνες. Η νέα της εμμονή είναι το καινούριο δημοφιλές πρόγραμμα γυμναστικής crossfit που περιλαμβάνει συνδυασμό διαφόρων ασκήσεων, όπως ελλειπτικό ποδήλατο, τρέξιμο στην ύπαιθρο ή στην άμμο, ασκήσεις TRX με λάστιχαή βαράκια. Η διατροφή της στηρίζεται στα μικρά και συχνά γεύματα που περιλαμβάνουν πρωτεΐνες, λαχανικά και φρούτα.

 Η Ευαγγελία Αραβανή διατηρεί τη σιλουέτα της χάρη στην ενασχόλησή της με τη yoga και τον χορό. Το καλοκαίρι κολυμπάει καθημερινά, τρώει πλούσιο πρωινό (γάλα με δημητριακά) και φρούτα (κεράσια και βερίκοκα), ενώ καταναλώνει μόνο ένα βασικό γεύμα και πίνει άφθονο νερό.

Η Έλενα Παπαβασιλείου εξομολογείται: "Τρώω πάντα πρωινό, πολλές σαλάτες και μόνο μαύρο ψωμί".  Η γυμναστική αποτελεί επίσης αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Το ποδήλατο, η μέθοδος γυμναστικής TRX καιοι ασκήσεις yoga μαζί με τη φίλη της Σόφη Πασχάλη είναι αυτά που προτιμάει.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR