counter

Ποιες διατροφικές ατασθαλίες "έκοψαν" τα κορίτσια του DWTS 4 και τί τρώνε για να αντέχουν στις πρόβες;

Ποιες διατροφικές ατασθαλίες "έκοψαν" τα κορίτσια του DWTS 4 και τί τρώνε για να αντέχουν στις πρόβες;
Ποιες διατροφικές ατασθαλίες "έκοψαν" τα κορίτσια του DWTS 4 και τί τρώνε για να αντέχουν στις πρόβες;

Τί τρώνε τα κορίτσια του Dancing with the stars από τότε που ξεκίνησαν τις πρόβες και τα live του show για να παίρνουν ενέργεια και να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις πολύωρες πρόβες; Οι ίδιες μίλησαν για το καθημερινό διατροφικό τους πρόγραμμα.

Η Μαίρη Συνατσάκη προσπαθεί να γυμνάζεται 3-4 φορές την εβδομάδα και τώρα, που ξεκίνησε το σόου χορού προτιμάει: «Μακαρόνια ολικής άλεσης, ρύζι, κοτόπουλο και μοσχάρι βρίσκονται καθημερινά στο διαιτολόγιό μου».

Η Κατερίνα Στικούδη προσέχει αλλά δεν κάνει  αυστηρή δίαιτα ή υπερβολές. «Τρώω τα πάντα, γιατί η μονοφαγία δεν κάνει καλό στον οργανισμό». Στις πρόβες για το DWTS παίρνει μαζί της τάπερ, για να τρώει σπιτικό φαγητό.

Η Κωνσταντίνα από την άλλη δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, ωστόσο τρώει πάντα υγιεινά, επιλέγοντας πολλά φρούτα, λαχανικά και πρωτεΐνες στα γεύματά της, ενώ αποφεύγει τα γλυκά και τα λιπαρά.

Το κορίτσι της ρυθμικής γυμναστικής, Κλέλια Πανταζή έχοντας κάνει πρωταθλητισμό για πολλά χρόνια γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει για να παίρνει ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Από τη διατροφή της δε λείπει το κόκκινο κρέας, οι πράσινες σαλάτες και τα γαλακτοκομικά.

Η Σταρ Ελλάς του 2005 Ευαγγελία Αραβανή, τα τελευταία χρόνια κάνει γιόγκα και πιλάτες που τονώνουν τους μυς και ενισχύουν την ευλυγισία. "Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα, όμως ακολουθώ ισορροπημένη διατροφή, αποφεύγοντας το junk food".

Η ανερχόμενη Ελένη Χατζίδου όπως εξομολογείται, κάνει πολλά και μικρά γεύματα μέσα στη μέρα. Έχει πάντα μαζί της μπάρες δημητριακών και φρούτα, που ξεγελούν την πείνα και είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

Η Χρύσπα συνδυάζει τη σωστή διατροφή με γυμναστική. «Τώρα, με τις πρόβες του DWTS, φροντίζω να ξεκινώ τη μέρα μου με ένα καλό πρωινό, που περιλαμβάνει νιφάδες βρώμης με γάλα και κάποιο φρούτο. Ετοιμάζω πάντα εγώ το μεσημεριανό μου και το παίρνω μαζί, για να τρώω σωστά ανάμεσα στις πρόβες»

Η Γωγώ Μαστροκώστα ετοιμάζει μόνη της τα γεύματά της και φροντίζει να είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Το μυστικό της, ειδικά αυτή την περίοδο που κάνει εντατικές πρόβες, είναι να πίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας άφθονο νερό. 

Πηγή: People

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR