counter

Ποιά ηθοποιός που έχει το ίδιο όνομα με την αδελφή της, γιόρτασαν μαζί;

Ποιά ηθοποιός που έχει το ίδιο όνομα με την αδελφή της, γιόρτασαν μαζί;
Ποιά ηθοποιός που έχει το ίδιο όνομα με την αδελφή της, γιόρτασαν μαζί;

Quiz

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Για πρώτη φορά η Άννα Κουρή μας παρουσιάζει την αδελφή της Άννα Κουρή! Η αγαπημένη ηθοποιός, αντάλλαξε ευχές με την συνονόματή της και φωτογραφήθηκαν μαζί, λίγο πριν γιορτάσουν το γεγονός οικογενειακά.ΑΝΝΑ ΚΟΥΡΗ

Η Άννα Άλκηστις Κουρή, μεγαλύτερη αδελφή της ηθοποιού μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την υποκριτική, αγαπάει όμως το θέατρο, θαυμάζει την αδελφή της και πάντα στέκεται στο πλευρό της. Έχει δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι και τον περισσότερο χρόνο μένει εκτός Αθηνών, στην Κινέττα. Ασχολείται με το φιλανθρωπικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ, αφού η γιαγιά των δύο κοριτσιών, ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου.

Με την ανιψιά της Χριστίνα Ουτοπούλου και την ηθοποιό Σύλβια Δεληκούρα, η αγαπημένη Άννα Κουρή έχουν δημιουργήσει ένα site στο Facebook, το "Gifted4" με γούρια και ιδιαίτερες σειρές κοσμημάτων δίνοντας ιδέες για δώρα αλλά και προσωπικά κομψοτεχνήματα σε εντυπωσιακά σχέδια.

Η Άννα και η… Άννα θα περάσουν μαζί τις γιορτές και θα υποδεχτούν το νέο έτος, στο σπίτι του καλού τους φίλου Στέλιου Μάινα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR