counter

Pitt - Jolie: Αυτό είναι το νησί που θέλουν να αγοράσουν στην Ελλάδα

Pitt - Jolie: Αυτό είναι το νησί που θέλουν να αγοράσουν στην Ελλάδα
Pitt - Jolie: Αυτό είναι το νησί που θέλουν να αγοράσουν στην Ελλάδα

Angelina Jolie

Έτοιμοι να αποκτήσουν ελληνική γη φαίνεται ότι είναι ο Brad Pitt και η Angelina Jolie. Το διάσημο ζευγάρι του, σύμφωνα με τον Αμερικανικό Τύπο, σκέφτονται σοβαρά να αγοράσουν το πανέμορφο νησί Γαία, που βρίσκεται στο Ιόνιο, στο σύμπλεγμα των Εχινάδων νήσων.

Η έκταση της Γαίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εspresso, είναι 43 στρέμματα, τα χαρτιά ιδιοκτησίας της είναι ήδη ελεγμένα και όποιος αγοράσει την συγκεκριμένη έκταση, μπορεί μετά την αγορά να προχωρήσει στην οικοδόμηση. Ωστόσο, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, με βάση την άδεια οικοδόμησης, μπορούν να κατασκευαστούν έως 6 βίλες!

Λέτε οι Μπραντζελίνα, να προχωρήσουν στην αγορά του νησιού; Πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, δήλωσε στο αμερικανικό περιοδικό «Ok!»!  «Η Άτζυ το ερωτεύτηκε. Θα χρειαστεί βέβαια δουλειά προκειμένου να απαντυχθεί, αλλά σε αυτήν την τιμή που πωλείται το νησί δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να χτίσουν στη συνέχεια το εξοχικό σπίτι των ονείρων τους!» και πρόσθεσε: «Τα παιδιά θα έχουν επιτέλους τη δυνατότητα να τρέχουν παντού ελεύθερα χωρίς να ανησυχούν για τους παπαράτσι»!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR