counter

Πιστεύετε ότι η Irina Shayk έφαγε όλα αυτά τα γλυκά;

Πιστεύετε ότι η Irina Shayk έφαγε όλα αυτά τα γλυκά;
Πιστεύετε ότι η Irina Shayk έφαγε όλα αυτά τα γλυκά;

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Η Irina Shayk, στα 27 της χρόνια είναι ένα από τα πλέον καταξιωμένα μοντέλα διεθνώς με ένα από τα πιο καλλίγραμμα και αξιοζήλευτα σώματα. Η Irina και ο σύντροφός της, ποδοσφαιριστής Christiano Ronaldο, αποτελούν ένα από τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια της διεθνούς showbiz και κεντρίζουν πάντα το ενδιαφέρον με τις εμφανίσεις τους. Αυτή τη φορά, όμως, η Ιrina έκανε εμφάνιση όχι με τον σύντροφό της, αλλά με τους φίλους της που επίσης κέντρισε το ενδιαφέρον, όχι όμως για έναν προφανή λόγο. Αυτό που εντυπωσίασε αυτή τη φορά είναι ότι ένα μοντέλο όπως η Irina, που έχει αναλογίες 87 - 58 - 88 που κόβουν την ανάσα αψήφησε τους κανόνες υγιεινής διατροφής και υπέπεσε σε διατροφικό "αμάρτημα"! Τα γλυκά που βλέπετε τιμήθηκαν δεόντως από εκείνη και τους φίλους της σε βραδινή τους έξοδο.

Η Irina Shayk, έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι δεν κάνει εξαντλητικές δίαιτες και αν κάποιος την έβλεπε σε εστιατόριο δεν θα πίστευε το πόσο τρώει. "Είναι όλα θέμα ισορροπίας" δηλώνει και κάνει πολλές γυναίκες που στερούνται το φαγητό λόγω ανασφάλειας για την εξωτερική τους εμφάνιση να χαμογελούν. "Τρώω όσο μπορώ υγιεινά, πίνω πολύ νερό, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαι χαρούμενη και ερωτευμένη με το σώμα μου", έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η Irina Shayk ανήρτησε τις φωτογραφίες που βλέπετε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχοντας απολαύσει την βραδιά με τους φίλους της που ήταν γεμάτη από γλυκιές λιχουδιές! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR