counter

Πηνελόπη Πλάκα: "Δεν χώρισε με τον Διονύση Μακρή". Μιλάει στο FTHIS.GR φίλος του ζευγαριού

Πηνελόπη Πλάκα: "Δεν χώρισε με τον Διονύση Μακρή". Μιλάει στο FTHIS.GR φίλος του ζευγαριού
Πηνελόπη Πλάκα: "Δεν χώρισε με τον Διονύση Μακρή". Μιλάει στο FTHIS.GR φίλος του ζευγαριού

Πηνελόπη Πλάκα Διονύσης Μακρής

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Μυστήριο φαίνεται να καλύπτει την προσωπική ζωή της Πηνελόπης Πλάκα μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Παναγιώτη Μπουγιούρη. Η ηθοποιός έχει αποφασίσει να μην απασχολεί πλέον με τα προσωπικά της και να μιλά δημόσια μόνο για την δουλειά της.

Είναι αλήθεια πως λίγο καιρό αφ' ότου γνωρίσαμε την Πηνελόπη μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η σχέση της με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και γέμισαν τα εξώφυλλα των περιοδικών με τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Η ιστορία αυτή κράτησε καιρό, με το ζευγάρι να χωρίζει και να επανασυνδέεται κάθε εβδομάδα. Μέχρι που την άνοιξη, χώρισαν οριστικά. Από τότε ξεκίνησαν τα σενάρια για τον νέο σύντροφο της Πηνελόπης, με τους... μνηστήρες να δίνουν και να παίρνουν. Η ηθοποιός δεν απαντούσε για τα προσωπικά της και η όλη κατάσταση συνέπεσε με την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης "Είδα τον Χάρη με τα μάτια μου", στην οποία συμμετείχε.

Δεν μπορούσε κανείς να την εντοπίσει εύκολα αφού σχεδόν κάθε μέρα ταξίδευε για αλλού. Έτσι, κατάφερε να ευδοκιμήσει η σχέση της με τον Διονύση Μακρή. Κι ενώ η μοναδική κοινή τους φωτογραφία που έκανε τον γύρο των sites δημοσιεύθηκε στην αρχή της γνωριμίας τους δεν τους ξαναείδαμε μαζί. Μέχρι που την περασμένη εβδομάδα ένα δημοσίευμα, τους ήθελε να έχουν χωρίσει. Το WWW.FTHIS.GR επικοινώνησε με πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος της Πηνελόπης Πλάκα, το οποίο ξεκαθαρίζει: "Η Πηνελόπη είναι ζευγάρι με τον Διονύση Μακρή και είναι πολύ καλά. Κανείς δεν ξέρει πως βγήκε η φήμη περί χωρισμού. Αυτή την περίοδο η Πηνελόπη βρίσκεται στη γενέτειρά της την Θεσσαλονίκη, κι εκεί είναι κι ο Διονύσης. Περνούν πολύ χρόνο μαζί και είναι ευτυχισμένοι. Δεν θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και κρατούν χαμηλούς τόνους, χωρίς να προκαλούν", επισημαίνει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR