counter

Πηνελόπη Πιτσούλη: Η απιστία, ο σύζυγός της και η on air έκπληξη του γιου της

Πηνελόπη Πιτσούλη: Η απιστία, ο σύζυγός της και η on air έκπληξη του γιου της
Πηνελόπη Πιτσούλη: Η απιστία, ο σύζυγός της και η on air έκπληξη του γιου της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε καλεσμένη σήμερα, 30/12 η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ενώ κατά την διάρκεια της συζήτησης εμφανίστηκε on air ο γιος της, Άγγελος Χασάπογλου ο οποίος είναι σεναριογράφος στη σειρά «Οι Πανθέοι» και μίλησε με τα ομορφότερα λόγια για την μητέρα του!

Για το πώς θα αντιμετώπιζε την ενδεχόμενη απιστία του συζύγου της η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε: «Η γυναίκα που λέει "εμένα ο άντρας μου ποτέ"… κι αν πέσω επάνω σε αυτήν που έχει πάει μαζί της; Ποια είναι η θέση μου εμένα; Οπότε λέω πού να ξέρω μάνα μου; Φεύγει το πρωί και πηγαίνει στη δουλειά του. Έτσι μου λέει κι εγώ τον πιστεύω. Δεν έχω λόγους να μην τον πιστεύω. Γυρνά στην ώρα του και ποτέ δεν πήγε για ψάρεμα, ορειβασία για να πω ότι βρήκε πράγματα να τα κάνει μόνος του. Από εκεί και πέρα ξέρω εγώ τι κάνει;».

Δείτε επίσης - Πηνελόπη Πιτσούλη σε Ελένη Μενεγάκη: “Γιατί αδυνάτισες τόσο πολύ;”- Η αντίδραση της παρουσιάστριας

«Έπειτα λέω αν δεν γίνει αντιληπτό από εμένα, που σημαίνει ότι είναι καλός πατέρας, καλός σύζυγος, μια χαρά πλάσμα, τι με νοιάζει τι κάνει όταν είναι μόνος του; Αν καταλάβαινα ότι απλά με απάτησε και πήγε με μία άλλη γυναίκα και το μυριζόμουν, θα του έλεγα "βρε κάτι έκανες". Θα έκανα πως δεν κατάλαβα και θα το άφηνα να περάσει. Αν, όμως, μού έλεγε "ξέρεις βρε Πηνελοπάκι ερωτεύτηκα", αυτόματα θα είχε κατέβει η βαλίτσα, θα είχαν μπει μέσα τα ρούχα του και θα έλεγα "άντε στον έρωτά σου". Αυτό δεν θα το συγχωρούσα ποτέ» κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη της Πηνελόπης Πιτσούλη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR