counter

Πηγή Δεβετζή: Όσα αποκάλυψε για τη συμμετοχή της στο J2US

Πηγή Δεβετζή: Όσα αποκάλυψε για τη συμμετοχή της στο J2US
Πηγή Δεβετζή: Όσα αποκάλυψε για τη συμμετοχή της στο J2US

Για τον κορονοιό και την επιστροφή της στο J2US μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Πηγή Δεβετζή.

Η ολυμπιονίκης έμαθε ότι έχει κολλήσει τον ιό πριν προλάβει να ξεκινήσει την συμμετοχή στο J2US έτσι παρέμεινε σε καραντίνα και την θέση της μέχρι να αναρρώσει πήρε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν πέρασε βαριά συμπτώματα καθώς είχε μόνο δέκατα, ενώ ευχαρίστησε τους γείτονές που της στάθηκαν. Μάλιστα κάποιοι της έστελναν και φαγητό. Φυσικά αναφέρθηκε στον αντικαταστάτη της Τρύφωνα Σαμαρά και για το πώς ανακάλυψε ότι έχει και ο ίδιος κορονοιό.

«Μιλάμε κάθε μέρα με τον Τρύφωνα, 2 και 3 φορές την ημέρα, άρχισε να μου κάνει κάτι ερωτήσεις και του λέω Τρύφωνα γιατί με ρωτάς μήπως είσαι θετικός; Όχι μου λέει. Τελικά κατάλαβα ότι έχει κάποια συμπτώματα ίδια με μένα. Στην αρχή μου λέει δεν κολλήσαμε και μαζί να μείνουμε στο ίδιο σπίτι».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα επιστρέψει στο J2US, η Πηγή Δεβετζή απάντησε:

«Είχα μιλήσει με τον Νίκο την προηγούμενη εβδομάδα, μου είπε να βρούμε ένα τραγούδι, λογικά θα επιστρέψω. Νομίζω ότι θα είμαι με την Έφη Σαρρή, από την στιγμή που ο Τρύφωνας κόλλησε, ο ένας αντικαταστεί τον άλλον».

Δείτε την συνέντευξη της Πηγής Δεβετζή στο ακόλουθο απόσπασμα:

Νέο FTHIS APP!

Κατέβασε στο κινητό σου δωρεάν την εφαρμογή του Fthis μέσα από τo Google Play Store και το App store, για να είσαι πάντα ενημερωμένος για τα τελευταία νέα των αγαπημένων σου celebrities, τις εξελίξεις γύρω από τη showbiz και για όλες τις νέες τάσεις στη μόδα και την ομορφιά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR