counter

Πέτρος Λαγούτης: “Η λέξη τύχη έχει φύγει πια από τη ζωή μου”

Πέτρος Λαγούτης: “Η λέξη τύχη έχει φύγει πια από τη ζωή μου”
Πέτρος Λαγούτης: “Η λέξη τύχη έχει φύγει πια από τη ζωή μου”

Καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του Σάββατου ο Πέτρος Λαγούτης.

Δείτε επίσης - Πέτρος Λαγούτης: Δείτε τον 20 χρόνια πριν - Πόσο έχει αλλάξει ο ηθοποιός;

Ο ταλαντούχος ηθοποιός παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του πορεία παραθέτοντας μια διαφορετική προσέγγιση της τύχης κατά τον ίδιο και κατά τον Αριστοτέλη.

Όσα είπε ο Πέτρος Λαγούτης

«Έχω μάθει λίγο πια μεγαλώνοντας πολλές φορές να τις βλέπω τις παγίδες και μερικές φορές να τις αποφεύγω. Βέβαια σε κάποιες πάω και πέφτω» είπε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης.

Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε: «Επειδή είχαμε την συζήτηση για την τύχη και τις επιλογές χθες με κάποιους φίλους και τους το είπα, η λέξη τύχη έχει φύγει πια από τη ζωή μου καταρχάς. Είχε πει όμως ο Αριστοτέλης ότι τύχη είναι το σημείο εκείνο που η προετοιμασία συναντά την ευκαιρία. Την θεωρώ φανταστική κουβέντα και με αυτή την έννοια δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω, πως όταν προετοιμάζεσαι, θα έρθει η στιγμή και εσύ θα δεις και θα κάνεις την επιλογή που πρέπει να κάνεις».

Τέλος, ο Πέτρος Λαγούτης συμπλήρωσε: «Δεν ήταν όλες οι δουλειές που έχω κάνει πετυχημένες. Νομίζω πως τα τελευταία χρόνια έχουν μπει πάλι σε μια ωραία γραμμή όλα τα πράγματα στη ζωή μου και το χαίρομαι και το απολαμβάνω».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR