counter

Πέτρος Κουσουλός: Προχώρησε στην προσωπική του ζωή, μετά το διαζύγιό του!

Πέτρος Κουσουλός: Προχώρησε στην προσωπική του ζωή, μετά το διαζύγιό του!
Πέτρος Κουσουλός: Προχώρησε στην προσωπική του ζωή, μετά το διαζύγιό του!

Συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” και στη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου έδωσε ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε πως έχει προχωρήσει τη ζωή του και πως έκανε μια νέα αρχή στα προσωπικά του, μετά το διαζύγιό του από τη μητέρα των παιδιών του, Όλγα Ζαριφοπούλου.

Ακόμη, ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε τις κινήσεις που έκανε με την πρώην σύζυγό του, μέχρι να ανακοινώσουν στα παιδιά τους τον χωρισμό τους.

Δείτε επίσης! Πέτρος Κουσουλός - Όλγα Ζαριφοπούλου: Το παρασκήνιο του διαζυγίου τους

Όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

«Είμαι πολύ καλά. Ισχύει. Μετά το διαζύγιο προχωράει η ζωή για όλους μας. Είμαι πολύ καλά γιατί αφενός υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία με την πρώην σύζυγό μου και υπάρχει καθημερινή επαφή με τα παιδιά μου. Προτεραιότητα για εμένα είναι να μεγαλώσουν καλά. Ξέρεις, υπήρχε αυτός ο φόβος, ότι ενδεχομένως ένα διαζύγιο να τα τραυματίσει.

Ευτυχώς όμως, τα πράγματα έχουν εξελιχθεί πολύ καλά. Από εκεί και πέρα, η ζωή προχωράει, οπότε η πληροφορία που έχεις ότι είμαι καλά ισχύει. Φυσικά πήγαμε και σε ψυχολόγους και σε ειδικούς παιδοψυχολόγους για τον τρόπο με τον οποίο θα το ανακοινώσουμε αυτό στα παιδιά γιατί ήταν μια βίαιη αλλαγή στη ζωή τους με την έννοια ότι δε θα έμεναν πλέον στο ίδιο σπίτι, θα μετακόμιζαν με τη μαμά σε ένα άλλο.

Συμβουλευτήκαμε ειδικούς και νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να κάνουν όλα τα ζευγάρια γιατί είναι πολύ εύκολο να τραυματίσεις τον ψυχισμό ενός παιδιού, το οποίο δε μπορεί να αντιληφθεί για ποιο λόγο δυο ενήλικοι χωρίζουν», δήλωσε ο Πέτρος Κουσουλός.

Το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Πέτρου Κουσουλού προβλήθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” με την Κατερίνα Καινούργιου να επιβεβαιώνει πως ο δημοσιογράφος έχει προχωρήσει τη ζωή του και όταν νιώσει έτοιμος θα τα ανακοινώσει όλα. Να σημειώσουμε, πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Πέτρος Κουσουλός διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR