counter

Πέτρος Κουσουλός - Όλγα Ζαριφοπούλου: Το παρασκήνιο του διαζυγίου τους

Πέτρος Κουσουλός - Όλγα Ζαριφοπούλου: Το παρασκήνιο του διαζυγίου τους
Πέτρος Κουσουλός - Όλγα Ζαριφοπούλου: Το παρασκήνιο του διαζυγίου τους

Η είδηση του διαζυγίου του Πέτρου Κουσουλού και της Όλγας Ζαριφοπούλου έγινε γνωστή μόλις μερικές ημέρες πριν, με τον δημοσιογράφο να επιβεβαιώνει τον χωρισμό.

Το πρωί της Τρίτης η δικηγόρος της Όλγας Ζαριφοπούλου μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε το παρασκήνιο του διαζυγίου του πρώην ζευγαριού, που ήταν συναινετικό.

«Υπήρχαν κάποια σύννεφα, κάποια προβλήματα που δεν γεφυρώθηκαν και οδηγήθηκε το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Το διαζύγιο. Είναι ένα συναινετικό διαζύγιο και οφείλω να πω ότι είναι χρέος όλων των παραγόντων να συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση. Η θέση της κυρίας Ζαριφοπούλου ήταν εξ αρχής ότι η επιμέλεια πρέπει να ανατεθεί στη μητέρα.

Ο κύριος Κουσουλός είναι ένας πάρα πολύ ώριμος σε τέτοια ζητήματα άνθρωπος που έβαλε μπροστά το καλό των παιδιών του αναγνωρίζοντας την ικανότητα της κυρίας Ζαριφοπούλου ως μητέρα και ως ανθρώπου.

Από τη στιγμή που επιλύθηκε αυτό το ζήτημα νομίζω ότι δεν υπήρχε τίποτα άλλο που να μην μπορεί να γεφυρωθεί. Έχουν μια πολύ καλή και αξιοπρεπή σχέση. Δεν υπήρχε καμία διαφορά που να μην έχει γεφυρωθεί από τη στιγμή που μιλάμε για συναινετικό διαζύγιο» είπε η δικηγόρος της Όλγας Ζαριφοπούλου.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR