counter

Πέτρος Κόκκαλης για Αλέξη Γεωργούλη: "Τον πήρα τηλέφωνο να δω τι κάνει και μου είπε ότι…"

Πέτρος Κόκκαλης για Αλέξη Γεωργούλη: "Τον πήρα τηλέφωνο να δω τι κάνει και μου είπε ότι…"
Πέτρος Κόκκαλης για Αλέξη Γεωργούλη: "Τον πήρα τηλέφωνο να δω τι κάνει και μου είπε ότι…"

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης μίλησε την Τρίτη ζωντανά στο «Πρωινό» από τις Βρυξέλλες και φυσικά αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Ήταν ένα νέο που μας σόκαρε όλους. Είμαστε στην ίδια ομάδα με τον Αλέξη, συνεργαζόμαστε, γνωριζόμαστε, πολλή παρέα δεν μπορώ να πω ότι κάναμε. Είναι κάτι που δεν περίμενε κανένας. Μόλις ακούστηκε κάναμε ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε και καταλαβαίνετε ότι και ο Αλέξης Γεωργούλης και η καταγγέλλουσα θα υποστηρίξουν την άποψή τους στα δικαστήρια» είπε αρχικά ο Πέτρος Κόκκαλης.

Διαβάστε επίσης: Aλέξης Tσίπρας για Γεωργούλη: "Ενημερωθήκαμε τη μέρα που έγινε γνωστή η δημόσια καταγγελία

Ο ίδιος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν υπήρχε καμία φήμη ή καμία υποψία για όσα συζητάμε. Υπήρχε μία περίπτωση διαφοράς εργασιακής, η οποία από την αρχή της θητείας κατέληξε στα όργανα του Ευρωκοινοβουλίου. Αυτή λύθηκε και ήταν με έναν άντρα συνεργάτη. Ήταν ένα είδος εργασιακού bullying που εν τέλει δεν είχε κάποια κύρωση. Την καταγγέλλουσα θυμήθηκα αργότερα πως την είχα συναντήσει μια μέρα περιμένοντας το αεροπλάνο και είχαμε κάνει μια συζήτηση για θέματα πνευματικών δικαιωμάτων. Μια φορά την είχα δει».

Τέλος ο Πέτρος Κόκκαλης αποκάλυψε πως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αλέξη Γεωργούλη μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας.

«Τον κ. Γεωργούλη δεν τον έχω δει μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας. Βεβαίως τον πήρα τηλέφωνο να δω τι κάνει και μου είπε ότι αρνείται τις κατηγορίες και ότι θα πολεμήσει για να καθαρίσει το όνομά του» είπε ο Πέτρος Κόκκαλης.

Πηγή φωτογραφίας: eurokinissi

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR