counter

Πέτρος Φιλιππίδης: Καταθέτει αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά τις δηλώσεις της

Πέτρος Φιλιππίδης: Καταθέτει αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά τις δηλώσεις της
Πέτρος Φιλιππίδης: Καταθέτει αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά τις δηλώσεις της

Την έντονη αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη και της οικογένειάς του προκάλεσαν οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία δήλωσε πως η πρώτη καταγγέλλουσα βιάστηκε δύο φορές από τον ηθοποιό.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αθωώθηκε από το δικαστήριο ομόφωνα για τη συγκεκριμένη κατηγορία και όπως δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στη «Super Κατερίνα», o πελάτης του θα καταθέσει τη Δευτέρα αγωγή κατά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Διαβάστε επίσης: Πηνελoπη Aναστασοπούλου: "Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δε δικαιώθηκε"

«Αυτή η δήλωση αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση και προσβολή εκ μέρους της κα. Αναστασοπούλου της ομόφωνης αποφάσεως που βγήκε πριν από δύο μέρες. Δηλαδή τέτοια έλλειψη σεβασμού στη δικαιοσύνη που ομόφωνα, με την σύμφωνη πρόταση της εισαγγελέως, αθώωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξακολουθεί και λέει τον Πέτρο Φιλιππίδη βιαστή κατ’ εξακολούθηση, δύο φορές, η κα. Αναστασοπούλου.

Σας λέω, λοιπόν, ότι για αυτές τις δηλώσεις της κα. Αναστασοπούλου, η οικογένεια Φιλιππίδη είναι σε έξαλλη κατάσταση. Δηλαδή δεν σέβονται και δεν σέβεται η συγκεκριμένη ηθοποιός ότι ομόφωνα η ελληνική δικαιοσύνη τον κήρυξε αθώο για αυτές τις δύο κατηγορίες και τον ξαναλέει βιαστή.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δώσει εντολή στο γραφείο μας να κατατεθεί τη Δευτέρα αγωγή. Διότι είναι παντελής έλλειψη σεβασμού, όχι του τεκμηρίου της αθωότητας, ομόφωνης απόφασης» είπε ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR