counter

Πέτρος Φιλιππίδης: Η απάντηση στις φήμες που τον θέλουν να έχει εγκαταλείψει την Αθήνα

Πέτρος Φιλιππίδης: Η απάντηση στις φήμες που τον θέλουν να έχει εγκαταλείψει την Αθήνα
Πέτρος Φιλιππίδης: Η απάντηση στις φήμες που τον θέλουν να έχει εγκαταλείψει την Αθήνα

Και ενώ η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, τις τελευταίες ημέρες οι φήμες και τα δημοσιεύματα ήθελαν τον κωμικό ηθοποιό να έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και το διαμέρισμά του στο Ψυχικό.

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου μετακόμισαν στο πατρικό του ηθοποιού στα Ιωάννινα.

Ωστόσο τις φήμες και τα παραπάνω δημοσιεύματα, διέψευσε την Τρίτη στο Πρωινό ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Μπέζος: “Έχουμε μιλήσει με τον Πέτρo Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του”

«Κάντε υπομονή, τα καλύτερα έρχονται όσον αφορά την αθωότητα του Πέτρου Φιλιππίδη… Ρητά και κατηγορηματικά σας λέω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης και η οικογένειά του παραμένουν στο σπίτι τους εδώ, στην Αθήνα. Είναι μια φημολογία που δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια. Ότι έχει οικονομική δυσπραγία είναι γεγονός. Τα έχασε όλα. Είναι συνειδητοποιημένος.

Όταν ξεκίνησε να γίνει ηθοποιός ήταν φτωχός και τώρα που τελείωσε σαν ηθοποιός, ξαναείναι φτωχός. Αυτό που τον τρομάζει είναι να βγαίνει στον δρόμο και ο κόσμος να μην τον χαιρετάει με αγάπη και σεβασμό, όπως στο παρελθόν. Από τότε που αποφυλακίστηκε, σχεδόν κάνει τη φυλακή στο σπίτι του. Για τον Πέτρο τον Φιλιππίδη πλέον δεν υπάρχουν όνειρα για τη ζωή του. Το μόνο που ελπίζει είναι να αθωωθεί» δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR